..............
Iar fata aceea, iata,
Se uita la mine cu sufletul...
Nu, draga, nu te deranja sa ma iubesti.
O cafea neagra voi servi, totusi
Din mana ta.
Imi place ca tu stii s-o faci
Amara.
(Marin Sorescu)
..............

vineri, 14 noiembrie 2008

revenire

adica revenire la postarea anterioara. din microsoft mon amour trebuie sa il botezam hp mon amour.

fi’n’ca.

recomandarea microsoft am gasit’o dupa ce ma umplusem de stima in fata propunerilor (standard) de pe forumurile profi. si anume:

1. Open the Registry Editor. (Click Start and Run regedit.exe)

2. Go to the key:

HKEY_LOCAL_MACHINE\System\CurrentControlSet\Control\Class\{4D36E967-E325-11CE-BBBFC1

-08002BE10318}

3. Right click the above key, choose Export and save the file as backup.reg.

4. Delete the LowerFilters value in the right panel. (NOTE: Under the key, there

are also some sub keys such as 0000, 0001. Please double click them and delete the

LowerFilters value.)

5. Restart the computer.

If this still does not work, please perform a Clean Boot to narrow down the problem.

1. Click Start, and click Run msconfig. The System Configuration Utility appears.

2. In the General tab, click Selective Startup.

3. Uncheck the processing options that are listed below Selective Startup except "Load System Services."

4. Click Apply, and then click Close.

5. Restart the computer and test if the issue persists.

fi’n’ca.

ma’ntelegeti. inainte sa fac brain surgery pe acesti registri mai rar atinsi de ilustra noastra persoana in windows, doream sa stiu ca nu mai am alta cale deloc neam.

avand din coincidenta aprobarea de a inlocui minunata tehnologie bluetooth cu cablul ordinar pe care il gasesti in piata la tarani pe taraba, am purces plin de fericire la a intreprinde aceasta actiune grandioasa prin maretia ei.

dar fi’n’ca suntem mancati de curiozitati, am mai facut si teste adiacente. si anume mi’am luat propriul strung (altminteri botezat laptop in apa iordanului), si l’am dus la locul faptei pentru a incerca si el sa se conexeze la respectiva tehnologie de dinte-albastru. si el (jeneratie mai noo) ce ma anunta (nu prin proprie vointa ci fortat cu usa): ca vede respectivul device si ar comunica bucuros cu el daca ala i’ar da si el o cale de comunicare. adica daca i’ar pune la dispozitiune un serviciu pe care sa se intretina intre iei. taman si fix serviciul de care celalalt laptop imi zicea ca nu il are, dar cu alte cuvinte mult mai dureroase si mai neconcludente. de unde se trage concluzia ca de fapt device’ul bluetooth atasat la imprimanta era cel care nu mai presta... windowsurile erau cuminti. boon. il scoatem oricum si punem cablu’. soorpriza! imprimanta refuza in continuare sa mazgaleasca hartii! dar spre deosebire de ora anterioara, avem un mesaj pe afisajul ei: una bucata cartusul de coloare albastra a iegspirat, ba! aducem cartus coloare. alt mesaj: cartusul de coloare rosie a iegspirat, ba! oricum ne asteptam la asta si il aveam pregatit. alt mesagiu: cartusul de coloare galbena a iegspirat, ba! desigur, il avem.

pac – printeaza!

asa ca nemernica imprimanta hp fi’n’ca ii expirasera cartusele isi oprise serviciile de comunicatie specioase si tacea ca muta! doar cand i’am penetrat cablu’ in dos s’a trezit si a tipat ca una si alta.

DECI! daca vezi in windows un mesaj de eroare rar intalnit, pentru care nu gasesti la microsoft esplicatie, pentru care gasesti pe forumuri grele esplicatii dureroase... schimba tata toneru’! sau nu mai cumpara imprimante color hp...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

spui, semnezi.