..............
Iar fata aceea, iata,
Se uita la mine cu sufletul...
Nu, draga, nu te deranja sa ma iubesti.
O cafea neagra voi servi, totusi
Din mana ta.
Imi place ca tu stii s-o faci
Amara.
(Marin Sorescu)
..............

miercuri, 22 ianuarie 2014

Miercurea neagra

.
Trezit intr’o casa amortita de frig, fiind cu gazele taiate. Povestit deja.

La birou dau drumul la strunguri... strungul principal – un server pe care am tool’urile esentiale... inaccesibil. Lipsa la apel. Colegul care se ocupa cu infrastructura... lipsa. Mai am un tool instalat pe laptopul meu. Il pornesc, de scanteit scanteieste, de benzinit benzineste dar nu presteaza. Vede docbase dar nu vede repository. Sau invers (Documentum stuff). Si da’i si lupta...!

Plec mai devreme de la birou ca sa ajung in timp util sa imi cumpar bocanci de munte si un rucsac. De la magazine de profil, cu prestanta – nu spun care ca nu vreau sa le fac reclama in nici un fel. Pentru ca mesajul se pierde dar numele ramane. Nici bocanci, nici rucsac! Desi pe site nu stiai pe care sa il iei mai repede, la fata locului... praf.

Ajug acasa... o masina necunoscuta parcata in fata portii mele.
Apoi ma cert cu idioti la telefon pentru tarasenia cu gazele.
Apoi scriu sa imi descarc naduful, cand termin textul... a picat netul!
Si ca nu pot pune acum pe blog randurile e o treaba.
Dar si mai frumoasa e treaba ca mi’am luat laptopul ca sa lucrez de acasa maine, cand ii astept lipit de usa pe cei de la gaze! Adica asa cum stau lucrurile acum, fie nu muncesc fie nu... gaze.

O zi minunata! Cred ca nu mai ating nimic pana maine... ca sa fiu in siguranta. Si ma uit lung la telefon pentru ca trebuie sa il sun pe baiatu’ cu cablu’ si ma intreb ce mai aflu daca incerc sa sun... mi’or fi oprit abonamentul? La internet? La telefon? La toate?
 .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

spui, semnezi.