..............
Iar fata aceea, iata,
Se uita la mine cu sufletul...
Nu, draga, nu te deranja sa ma iubesti.
O cafea neagra voi servi, totusi
Din mana ta.
Imi place ca tu stii s-o faci
Amara.
(Marin Sorescu)
..............

joi, 20 octombrie 2016

hai la lupta cea mare sa ne radem pe picioare

.
(daca ai dat clik pentru poza deruleaza... e jos)
din categoria... pizdificarea barbatului. cum..? de ce...? 

am observat ca in popularele marci de haine gasesti numai bizarerii care emasculeaza barbatul. sa cred ca e urmata o "lege a pietei" care face ca multi(!) barbati sa nu mai gaseasca usor stilul de haine pe care il vor? doar daca as fi imbecil.

am observat ca din mass-media sunt pornite trenduri de demonizare a barbatului. si de redefinire a comportamentului “normal” al acestuia, intr'o directie efeminata.

am observat ca la tanara generatie - cea educata de catre mass-media, pentru ca parintii sunt capturati de catre corporatii... aceasta mentalitate deja a prins. puternic.

am observat ca legile in vest (probabil si la noi in curand) o fac pe femeie mai egala decat barbatul. intr’un divort, cei doi nu au pozitii egale, ea merita(?!) mai mult. o astfel de abordare avea o noima intr’o societate in care femeia era preponderent casnica, dar cand femeia are sanse mai mari decat barbatul la anagajare..., de ce?

am observat (aflat) ca in scola suedeza, incepand cu anul urmator va fi interzisa referirea la un scolar ca fiind baiat ori fata. deci se doreste o depersonalizare sexuala. asta da experiment psihosociologic! macabru, dar tare interesant! cam la fel cum unui medic ortoped i se par fascinante cazurile cu oase facute ferfenita, iesite prin piele...

am observat ca este o presiune pentru dezvoltarea homosexualitatii. si cum stim clar ca rar au fost reale impotriviri in ceeea ce priveste lesbienele... si acest fenomen se poate reduce la emascularea barbatilor.

am observat ca uniunea europeana face eforturi ridicol de mari pentru de-masculinizarea barbatilor, pentru a'i transforma in rasa inferioara, impotenta economic (de ex la cutremurul din Haiti, UN a impartit ajutoare numai femeilor; in ratingul unei licitiatii ai un adaos de 50% daca 51% din firma sunt detinute de o femeie samd)

asa ca... cei ce deplangeti pizdificarea barbatilor... vesti bune: este o orchestrare de anvergura a marilor jucatori, si politici, si economici. daca nu... sunt al naibii de mari si multe coincidentele. aparent, acestia considera ca o societate in care barbatul este spalat pe creier, care este rusinat de puterea sa nativa, intr'o societate in care barbatul nu isi mai foloseste latura masculina ar fi o societate mai... obedienta.
este singura ipoteza cat-de-cat valida. pe locul doi ar fi cea care ar spune ca s'ar urmari o populatie mai docila, astfel incat oierii sa aiba mai putin de furca cu oile... dar lasam deoparte o asemenea idee conspirativa... care e complet ridicola pana cand apar probe irefutabile de la un J. Assange ori Snowden dar si apoi se trece rapid in ignorare.

o rapida estimare a efectelor. pentru ca masculinitatea are si o componenta arhetipala lucrurile nu pot fi atat de simple – emasculezi barbatul si gata, ai o societate mai cuminte.
da, va fi o generatie de efeminati, insa plini de schisme interioare (ceea ce duce la indivizi usor inflamabili). iar in plus va fi o reactie a generatiei de femei care va avea de a face cu acel simulacru al barbatului, cu acel pseudomascul va crea un recul social de proportii (istoria ne arata - si Nietzsche ne spune - ca femeile vor prelua rolurile parasite de barbati, nu le vor lasa sa dispara in neant). fiindca resorturile interioare care au un fundament mai adanc decat rationalul si culturalul vor functiona in continuare in acelasi registru in care o fac acum, in care au facut’o si cu o suta de ani in urma, cu o mie de ani in urma samd.
si apoi... e un element care nu’mi da pace. exceptand copilaria si adolescenta... de fapt femeia este mult mai agresiva decat barbatul. femeia matura este mult mai agresiva decat barbatul matur. uitati’va oriunde. la o partida de tenis feminina versus una masculina. la job, in birou. in familiile pe care le cunoasteti atat de bine incat aveti acces in culise.
o societate in care barbatul este lipsit de forta sa, va fi o societate a agresivitatii omniprezente. fiindca forta - si mai ales constientizarea fortei proprii - este cea care iti da echilibru, calm, este cea care nu iti mai cere sa o demonstrezi. doar atunci cand nu esti convins de forta pe care o ai intri in conflicte pentru a o testa...


(barbati fiind, deja am inteles, stim ca trebuie sa ne cerem scuze pentru  ca baiatul omul acesta mai are inca muschi pe el. cat de curand posibil vom rectifica aceasta violentare a feminitatii mondiale)

deci... dorim barbati fara forta...? de ce marii jucatori ai societatii imping in aceasta directie?

fiindca daca ei nu imping... sunt al naibii de mari si multe coincidentele.
.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

spui, semnezi.