..............
Iar fata aceea, iata,
Se uita la mine cu sufletul...
Nu, draga, nu te deranja sa ma iubesti.
O cafea neagra voi servi, totusi
Din mana ta.
Imi place ca tu stii s-o faci
Amara.
(Marin Sorescu)
..............

joi, 4 februarie 2010

Ce m’a mai enervat zilele acestea.

o
Pai.

Directorul de mare fond de investitii care afirma in aceeasi rasuflare ca : nu promovam afacerile din industria viciilor (sex, tigari, alcool) si e firesc sa investim in astfel de afaceri deoarece sunt sigure si au o rata a profitului foarte ridicata.
Adica desi ofera credite mai usor pt deschiderea unui club de noapte decat pentru infiintarea unei scoli private, el sustine ca nu promoveaza cluburile de noapte.
(fiind vorba de un mare fond international)

Inteligentu’ care a daramat politicile de domeniu facute de mine in cargus care permiteau accesul IT’ului catre useri cu remote assistance. Lasand in loc o baragladina de soft. Care merge enervant de prost si arunca la coltu’ cu hilaritati conceptul de securitate.

Cuvintele de complezenta considerate discutii necesare in birou. „stiti ca am luat ciocolata cu rom cand v’am facut cinste. Azi am vrut din nou, dar n’au avut. Ei nu aduc tot timpul?” Ce informatie se cere prin aceasta intrebare? Calitativ vorbind...

Mergand cu masina din nou, am ajuns din nefericire sa’i ascult de dimineata pe aia doi stupizi de la radio zu. Chiar de doua ori!

Caciula luata anul trecut din amsterdam mi’a fost rechizitionata. Aia care a facut furori pe partia de la poiana saptamana trecuta. Actiune dusa la bun sfarsit se pare, de catre femeile de serviciu.

Atitudinea cretinoid-plasticoida lui boc de la stiri de azi dimineata. Si cuvintele’i goale de la vizita de lucru de la nu-stiu-ce fabrica.

Zapada care a plecat odata cu bucati mari din asfalt.

Faptul ca gaurile proaspat inflorite din carosabil in mod ciudat nu au atras atentia nimanui din presa, astfel incat nu mi’a spus nimeni ce firma a facut acum nici doi ani respectivele asfaltari. Si ce om din stolul de capuse a semnat acceptanta pentru ele.

Ca desi suntem cea mai bogata tara din lume, avem o viata care ne plaseaza in partea cealalta. Am aflat ca suntem cea mai bogata tara din lume in momentul in care mi s’a spus ca noi platim de 4-5-6 ori mai mult pentru un kilometru de autostrada decat sarantocii aia din franta, anglia...

S’a facut zloata pe strazi la o zi dupa ce mi’am spalat masina.

Si tot despre masina. Fiindca nu am folosit’o la inceputul frigului, am ramas cu o gramada de lichid de vara in butelca pt curatirea parbrizului. Inca este inghetata.

Cateva filme cu o desfasurare a faptelor penibila. Filme considerate bune!

Dexter, faimosul serial care a castigat niste premii este despre un tip care adora sa ucida si este fascinat de cum tasneste sangele din oameni. Partea enervanta este ca o multime de oameni aplauda aceasta chestie...

Si l’as mai pune inca de cateva ori pe cretinul care spunea ca nu promoveaza industria porno desi investea in ea la greu, fiind foarte profitabila. Ca am mai auzit chestii similare dar nu le’am retinut pe toate.

Directoarea dintr’o ceva de stat care sustinea cu nonsalanta ca salariul de vreo 30 de mii de euro pe care l’a luat... nu inseamna nimic gresit. Si era sustinuta in talk-show de un tip care spunea ca „Mai, altii i’au dat banii astia, de ce va luati de ea?

.............

Insa azi de dimineata desi eram in intarziere, m’am jucat cateva minute cu un caine vagabond. Care cu vreo doua-trei saptamani in urma ma latra furios. Acum ne’am alergat si ne’am luptat putin prin zapada.
o

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

spui, semnezi.