..............
Iar fata aceea, iata,
Se uita la mine cu sufletul...
Nu, draga, nu te deranja sa ma iubesti.
O cafea neagra voi servi, totusi
Din mana ta.
Imi place ca tu stii s-o faci
Amara.
(Marin Sorescu)
..............

joi, 7 mai 2009

Morala cameleonica




Asa ii vad pe unii luand in brate principii si abandonandu’le in functie de nevoia / placerea de moment... avand pareri diferite in functie de auditoriu... broastele naibii!

6 comentarii:

  1. si totusi cameleonul ala isi schimba cam repede culoarea. mi se pare fake.
    ca sa nu mai zic ca schimba in functie de starea sufleteasca.

    RăspundețiȘtergere
  2. plus ca pana la urma nu e corect sa condamni omul pentru ca incearca sa razbata/reusesca in mediul asta al nostru, competitiv. trebuie sa te lasi dus pe unde bate vantul. ca trestia lui pascal

    RăspundețiȘtergere
  3. of saracu' pascal cu trestia lui ganditoare. daca ar sti ca i'au fost rasucite vorbele in halul asta s'ar ridica cu ostire de bantuiala. pre tine te.
    ceea ce spui tu este egal cu "nu condamna omul ca nu este vinovat". daca anulezi pricipiile de socotire a oamenilor in moral imoral, corect incorect, mai este un pas mic pana la a afirma ca violatorii si ucigasii nu's vinovati, ci societatea care le'a oferit o copilarie prea moale sau atractii prea mari pentru sufletul lor fragil.
    daca insa vorbim de animale imbecile care dau din coate ca disperatii ignorand umanitatea care trebuia sa se afle in ei, da, pe astia nu'i condamni, ii impusti cu prima ocazie.

    RăspundețiȘtergere
  4. Se spune ca odata un om avea un cameleon si se distra punand langa el obiecte divers colorate pentru a-l vedeacum isi tot schimba culoarea. Intr-o zi i-a venit ideea de a-l pune pe un sal multicolor. Cameleonul a murit de oboseala...

    Ce se va intampla cu toti cameleonii sociali? Pana la urma vor seca si ei, vor ramane doar umbre gri, incapabili de a se mai regasi pe ei insisi. Pentru ca se vor fi alungat de mult din propria "cochilie".

    RăspundețiȘtergere
  5. speri mata... dar cred ca e dar spe-ranta.

    RăspundețiȘtergere

spui, semnezi.