..............
Iar fata aceea, iata,
Se uita la mine cu sufletul...
Nu, draga, nu te deranja sa ma iubesti.
O cafea neagra voi servi, totusi
Din mana ta.
Imi place ca tu stii s-o faci
Amara.
(Marin Sorescu)
..............

duminică, 15 martie 2009

O ce lume minunata...


Ieri cu sor’mea ne cultivam cu revista femeilor. Mon Dieu, generatia crescuta cu dansuri din buric a ajuns la maturitate si umple cu ineptii pagini de reviste. Reviste ce cultiva urmatoarele generatii.

Pe rand.

Aflu cu stupoare ca furculita se tine intotdeuna in mana dreapta! Chiar si cand ai nevoie sa tai ceva, muti cutitul in mana stanga! Uluire monser. Cruce de noua ori si ne batem peste gura. In lemn de trei ori. Cu capul, zau!

Apoi aflu ca traditia de martisor spune ca floarea oferita este, nici mai mult nici mai putin decat garoafa! Ma intreb de unde importau dacii garoafe in martie, fiindca pana de curand martie era luna de iarna... Mai ramanea sa ne spuna de faimoasele sere ale sarmisegetuzei! Manelista cu articolul respectiv probabil ca avea ceva contra ghioceilor...

Apoi aflu ca... la naiba, am uitat ce am mai aflat. Mai era inca un subiect pus de dragul de a umple pagina si capetele nerozilor cu prostii.

Prostimea n’are respect pentru nimic. Traditii, maniere... In afara de violenta. (de la violenta fatisa, la forma voalata – tupeul)


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

spui, semnezi.