..............
Iar fata aceea, iata,
Se uita la mine cu sufletul...
Nu, draga, nu te deranja sa ma iubesti.
O cafea neagra voi servi, totusi
Din mana ta.
Imi place ca tu stii s-o faci
Amara.
(Marin Sorescu)
..............

joi, 23 aprilie 2009

sf ghe care a omorat balauru' pe care de fapt l'a pus in 4 carabe o fimee

Apai azi fu’ ziua mea. Am aflat asta pe la orele 13.35 trecute fix. Cand sor’mea din dotare imi dadu telefon si’mi spuse “la multi ani!” “la naiba, inca un telefon dat gresit” am zis initial. In gand. Apoi mi’a explicat ca s’a intamplat din nou, azi aia cu sf Gheorghe. Bine, atunci merci. Pana seara m’am trezit felicitat de inca vreo cativa – mult mai multi decat ma asteptam – ceea ce nu era oricum dificil, ca io nu ma asteptam la nimeni.

Acu’ io le’am raspuns frumos oamenilor, (frumos intelegnd lipsa uratului, nu vre’un element frumos in sine) numa’ ca dincolo de lipsa de chef de chestii d’astea imi mai plutea o chestie in gamalie. Daca io am renuntat de cativa ani la relatii diplomatice cu mighty God... ce legitimitate mai este pentru eventuala mea implicare intr’o sarbatoare d’asta... spirituelle..? None, je think!

2 comentarii:

  1. ai patit ca colegul meu de serviciu. abia apare la birou, apare shefa rumena-n obraji si zice "la multi ani" zmac zmac doi pupici pe obraz si dispare. la care io..wtf? ziua ta e peste o luna. si el zice dunno, chiar wtf. si ne-am lamurit dupa aia ca ieri fu ziua lu' nea gheorghe

    RăspundețiȘtergere
  2. tii! p'asta cu pupatu' am ratat'o. cu shefe ori alte fimei (ca sor'mea si mama nu's fimei...)

    RăspundețiȘtergere

spui, semnezi.