..............
Iar fata aceea, iata,
Se uita la mine cu sufletul...
Nu, draga, nu te deranja sa ma iubesti.
O cafea neagra voi servi, totusi
Din mana ta.
Imi place ca tu stii s-o faci
Amara.
(Marin Sorescu)
..............

marți, 10 septembrie 2013

Cosmarul istoriei moderne a Romaniei - Ion Iliescu

Cosmarul istoriei moderne a Romaniei s'a reactivat. Ma refer la Ion Iliescu.

Asta m'a facut sa caut o cifra. Anul initierii proiectului.
Proiectul Rosia Montana a fost initiat in 1996 (info de pe site'ul Gold Corp).
Presedinte in 1996 era... Ion Iliescu!
Proiectul Rosia Montana este copilul de suflet al PSD.
Este mostenirea PSD.

S'a nascut sub PSD si s'a fortat punerea lui in practica sub PSD, cu ajutorul lui Ponta.
Cand proiectul este pe cale de a'si da duhul, Ion Iliescu renaste si cu caracteristica'i ura impotriva intelectualitatii - element fundamental in formarea sa de vajnic luptator al proletariatului - isi apara copilul (pentru cei tineri, Iliescu a avut pozitii de conducere in regimul comunist, formarea si'a facut'o la Moscova).

Nastase - firesc - a luat si el pozitie similara. Singurul gunoi politic ajuns la puscarie - scos de prietenii sai cand au ajuns din nou la putere - isi schimba parerea despre modul de functionare al democratiei: cand erau proteste care ii foloseau, cu cca un an in urma, protestele erau un semn de sanatate al democratiei, acum - cand protestele ii afecteaza interesele - devin un element nociv, de nepermis.

Si ultimul de pe lista din aceasta dimineata: Crin Antonescu (prietenul PSD) anunta ca proiectul este oprit datorita "sentimentului public" in pofida "datelor tehnice". Tovarase rumegator de tampenii, tocmai datele tehnice(!) sunt cele care au generat sentimentul public, tocmai datele tehnice sunt problema pe care incercati sa o ascundeti.

Va rog tineti minte aceste nume, la urmatoarele alegeri, pentru lista neagra:
PDS, Ponta, Iliescu, Nastase, Crin Antonescu. Sunt cei care au incercat probabil cel mai mare jaf al Romaniei, cu urmari dezastruoase pentru sanatatea populatiei, incalcand sistematic constitutia.

A fost greu pentru Romania sa iasa de sub plaga PSD, care a domnit incepand cu '89. Va rog nu mai uitati din nou ce inseamna PSD, cum ati facut'o foarte multi anul trecut.
PSD inseamna jaful tarii, sub PSD s'au petrecut toate marile jafuri, cu o asemenea doza de nesimtire vis-a-vis de oameni si de lege incat s'a ajuns ca expunerea publica a adevarului despre potlogariile lor sa nu foloseasca la nimic. Asta inseamna PSD. Va rog nu mai uitati.

Iar ca surse de informare trebuie sa existe pe lista neagra: ProTv, Antena3, TVR, evenimentul zilei.
Sunt cele care au sustinut - si continua sa sustina - minciunile celor de mai sus.

"datele tehnice" ale jafului economic (Romania urmand sa primeasca doar cota parte din aur, restul gfiind cadou pentru... revin cu detalii, ieri gasise un coleg de munca actionarii principali, trei evrei americani):



https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10200459414428343&set=gm.10151839966781488&type=1&theater


.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

spui, semnezi.