..............
Iar fata aceea, iata,
Se uita la mine cu sufletul...
Nu, draga, nu te deranja sa ma iubesti.
O cafea neagra voi servi, totusi
Din mana ta.
Imi place ca tu stii s-o faci
Amara.
(Marin Sorescu)
..............

miercuri, 22 octombrie 2014

Propasirea prostiei

.

Face parte din cultura HR ca in parte de interviu sa i’l pui p’ala sa faca si un test IQ. Printre celelalte zeci de hartoage pe care corporatismul le’a nascocit.

Zilele trecuta o HR’ista imi cere din senin niste teste IQ. Pai eu sunt IT’st madame… Dar in secunda doi imi amintesc de singurul test IQ usor de folosit si care clar nu este o balarie inventata de niste mormoloci. Testul de pe site’ul Mensa Romania.

I’l trimit.

De curiozitate, il face si ea.

Rezultat… 56.

56!

Este in zona care din punct de vedere medical, de catre oamenii in halate albe esti numit cu probleme mentale.

Ma tot gandeam cum sa o transform in gluma… sa intreb daca angajatorii nu primesc de la stat ajutoare pentru tinerea pe statul de plata a indivizilor cu grad ridicat de handicap.

Dar azi imi trece cheful de gluma cand aflu ca decizia ei(!) a fost ca nu mai da teste IQ la angajare ca sunt prea grele!

Uite cum imbecilii (dpdv medical) au dreptul sa ia decizii(!) si sa iti altereze mediul de lucru, scazand nivelul de competenta / inteligenta al celor cu care iti petreci cea mai mare parte a zilei, lasand in mod voluntar usa deschisa pentru colegi de o teapa cu ei… imbecili.

Asta e modul in care imbecilii iti fut viata. Au drept sa decida, si crezi ca sunt decizii minore. Fals! Sunt decizii care iti afecteaza mediul in care traiesti, adica iti afecteaza  direct calitatea vetii tale.
.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

spui, semnezi.