..............
Iar fata aceea, iata,
Se uita la mine cu sufletul...
Nu, draga, nu te deranja sa ma iubesti.
O cafea neagra voi servi, totusi
Din mana ta.
Imi place ca tu stii s-o faci
Amara.
(Marin Sorescu)
..............

marți, 12 ianuarie 2016

Cauti tehnica gasesti sex

.
Azi, cautam niste stiri din zona tehnica. Ca face bine la ten, mai ales lucrand in domeniu.
Dam un gugle. “tech news”.

Ce primeam acum cateva luni la o cautare similara: reclama mascata, reclama fatisa, numai discutii despre branduri, nimic tehnic.

Ce am primit azi in primele doua zone puternic vizibile: sex.

Search’ul gugle a pus in prima gasire, cea mai vizibila, cu spatiul cel mai mare alocat ceva cu subiect sexual, nu tehnic:Iar apoi, primul site tehnic(!) deschis ne spune despre porn si masturbare – la fel, in cea mai mare stire (ca pozitie si spatiu alocat in pagina):…si eu care credeam ca sexul e o chestier de cand lumea si pamantul. Iaca nu… e ceva nou!

(Asta in conditiile in care acesta este laptopul de munca, nu sunt autentificat cu cont personal, nu a fost folosit pentru curiozitati... tehnice, deci nu a intervenit subiectivitatea cautarii generata de gugle.)

In trei site'uri pe care gugle le oferea ca top site'uri pentru stiri tehnice am gasit articole despre bani, popularitate si sex. Articole despre noutati tehnice... mneah! Cui prodest?

Multumesc Google, multumesc site'urilor tehnice pentru sex, imi place sexul... dar daca nu va e cu suparare... poate diseara? Nu acum... la birou... cautand lucruri relationate cu munca..., ok?
 .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

spui, semnezi.