..............
Iar fata aceea, iata,
Se uita la mine cu sufletul...
Nu, draga, nu te deranja sa ma iubesti.
O cafea neagra voi servi, totusi
Din mana ta.
Imi place ca tu stii s-o faci
Amara.
(Marin Sorescu)
..............

joi, 14 februarie 2019

manipulari prin derizoriu



despre manipulari prin aruncari in derizoriu pe model... nu mai spun de la ce popor ales (nu glumesc, in manualele de comunicare sunt mandri ca ei au inventat aceste unelte de comunicare):

- printre multi altii(!!) o tanti a patit o arsura cu ceai vandut de mcdonalds la o temperatura aberanta si a dat in judecata compania doar cand a ramas fara bani pentru tratament si doar pentru suma necesara tratamentului. compania a pornit o campanie de denigrare astfel ca toata massmedia anunta rapid  zeci de (false) procese aberante;

- pentru ca se pare ca nimic nu depaseste dorinta de profit a corporatiilor (shareholderilor) o serie de vaccinuri au fost produse in asa hal incat afectau sanatatea. corporatiile au creat un curent ridicol de antivaxeri astfel incat si plangerile legitime sunt luate in ras de opinia publica;

planeta este in prag de dezastru ecologic si din cauza suprapopularii, drept care decizia unei parti a populatiei de a nu mai procrea este chiar inteleapta.
societatii ii scade rapid nivelul de umanitate, de calitate a vietii din mai toate directiile posibile: mediul poluat, administratii incompetente si din ce in ce mai militarizate, agentii economici din ce in ce mai toxici pentru societate - produsele din ce in ce mai proaste cu preturi invers proportionale. iar cand calitatea vietii scade agresivitatea membrilor societatii creste.
drept care decizia unora de a nu mai procrea este chiar inteleapta.
si iata ca acestia au aparut.
drept care rapid au aparut si reportajele care ii picteaza pe acestia in dezaxati. 
de ce? pentru ca administratiile de stat nu dau doi bani pe calitatea vietii, pe mediu... dar sunt disperate ca nu vor mai fi competitive fata de... celelalte state. this is the real game. be the strongest. a fost dintotdeauna si nu pare sa se opreasca.
iar the strongest e tara cu cei mai multi sclavi. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

spui, semnezi.