..............
Iar fata aceea, iata,
Se uita la mine cu sufletul...
Nu, draga, nu te deranja sa ma iubesti.
O cafea neagra voi servi, totusi
Din mana ta.
Imi place ca tu stii s-o faci
Amara.
(Marin Sorescu)
..............

marți, 16 octombrie 2007

anormali

...societatea asta are nevoie de anormali?
anormali... din punct de vedere social...
anormali care sa-i claxoneze pe nesimtitii care opresc in cele mai incredibile locuri, pe nesimtitii care merg pe contrasens si tot ei sunt cei care vocifereaza ca nu li se face loc... pe tampita incepatoare (de vreo 20 de ani) care opreste dimineata la 9 in fata la Dalles... si blocheaza doua benzi cu aceasta ocazie... care slefuieste masina idiotului de pe contrasens. (da.. am pornit fraza la plural... si am incheiat-o la singular)

anormali care spun sefilor ca ar fi cazul sa ia cu apa... ca au ajuns sefi (sau patroni) din cu totul alte motive decat inteligenta din dotare... decat presupusa (inventata) capacitate de analiza si previziune...

anormali care se ridica in picioare si spun ca este aberant sa fi alergat dupa tot felul de hartii si hartiute la orice contact cu institutiile statului... chiar daca asta inseamna ca vor sta cativa ani fara buletin... pana cand se vor rezolva altfel lucrurile.

anormali care spun profesorului de la facultate ca a facut un curs neinteresant... altuia ca a scris tot felul de aberatii pentru ca sa umple paginile... altuia ca a facut greseli gramaticale de neiertat... aratandu-i altuia ca a creat gresit grilele de examinare, considerand eronat raspunsuri gresite ca fiind bune si viceversa.

anormali care reproseaza celor din jur ca au creat o societate ce functioneaza pe nepotism, pupincurism si toane.

2 comentarii:

  1. zic si semnez: o anormala careia i s-a sugerat de atatea ori ca ar putea sa plece din tara, daca nu-i convine, incat pana la urma a plecat.
    si da, si eu am facut multe din chestiile "anormale" amintite de tine.

    RăspundețiȘtergere
  2. daca n'as fi dat cu ochiul de problemele tale as fi fost bucuros ca mai exista si altii.

    RăspundețiȘtergere

spui, semnezi.