..............
Iar fata aceea, iata,
Se uita la mine cu sufletul...
Nu, draga, nu te deranja sa ma iubesti.
O cafea neagra voi servi, totusi
Din mana ta.
Imi place ca tu stii s-o faci
Amara.
(Marin Sorescu)
..............

marți, 18 decembrie 2012

ministrii - de la penibili la penali

.
Clar. La noul job nu e buna ora de iesire. Pentru ca ma pune la volan fix cand RFI toarna stiri. Si nici macar in limba franceza – ca sa obtin ceea ce caut pe postul ala.

Ieri deja s’a vazut, mi’au rupt zenul cu doua chestii. Azi cu continuarile.

Faimoasa fratie-coalitie a gasit solutie pentru impartirea a 3 paie la 5 magari. Mai inventeaza inca 4! Paie. Ca magari mai gasesti oricand.
Adica s’au mai creat inca niste ministere complet inutile, rupte din coapsa altora, sau create just like that, pentru ca niste magari sa intre pe pozitii de ministrii.

Si nebunia doi: cine estem acei magari?

Pai cand constitutia Romaniei spune ca daca un ministru are dosar penal i se intrerupe de la sine functia... handel Ponta alege doi (DOI!) ministeriabili care au deja dosar penal in cercetare! dafuq  si la dracu' cu constitutia Romaniei! asta mai ales cand a fost primita recent (de la UE - something) o solutionare a unor investigatii deschise despre alte activitati ale lui Ponta & co de mai asta-vara si au fost declarate contrare cu statul de drept...!

Sa fim lamuriti: nu sunt suspiciuni, nu sunt vorbe pe la colturi, prin presa ca doi dintre cei propusi de handel Ponta pentru a fi unsi ministri ar fi facut ceva ilegal, ci exista pe numele lor dosare penale in desfasurare!

Adica ce’am aflat? Ca Ponta (USL) a marit numarul ministerelor ca sa poata pune in funtea lor indivizi cercetati penal.


Mi’e sila, dom’le, sila! (preluare de la johnny raducanu http://www.youtube.com/watch?v=zDRhEA_XMmQhttp://www.youtube.com/watch?v=zDRhEA_XMmQ)
.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

spui, semnezi.