..............
Iar fata aceea, iata,
Se uita la mine cu sufletul...
Nu, draga, nu te deranja sa ma iubesti.
O cafea neagra voi servi, totusi
Din mana ta.
Imi place ca tu stii s-o faci
Amara.
(Marin Sorescu)
..............

marți, 12 noiembrie 2013

o batalie

.
Uneori mai joc ceva. WOT - world of tanks, pe care il numesc tanchi-tanchi.
Sambata mi'au blocat contul pentru ca am ucis colegi de echipa. inainte nu se bana pt asa ceva. 

a fost fun. fix din startul jocului, in prima secunda trage un coleg in mine - din spate. de cretin. sunt multi idioti d'astia. la inceputul bataliei trag aiurea. uneori in celilalti colegi. iar uneori insista, nu se opresc dupa prima lovitura. eram cu un tanc lent, mare, rezistent, si care tragea tare. nu'mi faceam griji dar totusi! ma intorc lent la el gandindu'ma sa ii raspund, sa nu... doar sa il supraveghez putin...? si vad ca un alt coleg s'a apucat sa il toace pe idiot. probabil ca il vazuse tragand in mine sau il lovise si pe el.

numai ca justitiarul meu avea o bibiduza de tanc - nu prea avea succes. asa ca l'am ajutat. si i'am lasat ultima lovitura justitiarului.

ma intorc apoi cu fata la dusmani si pornesc - firesc, lent - sa ma duc la batalie. cand... in spate, justitiarul meu cade brusc rapus de un al doilea idiot. ma intorc din nou cu spatele la inamici, il iau in tinta pe idiotul numarul doi si il rad de pe harta. cu o singura lovitura. totul a durat atat de putin incat inca nimeni nu avusese contact cu adversarii. deci 0-3 pentru adversari din start (20% din echipa noastra era deja in lumea celor drepti). 

iar eu, unul din tancurile grele ale echipei, cel care trebuia sa fiu in focul bataliei pentru a opri inaintarea celorlalti eram inca in baza, lent... colegii incep sa urle, le explic in doua vorbe povestea, partida era deja pierduta. 
totusi plec la atac. ajung sa ma intalnesc cu un inamic care venise in viteza, si il cam macelarise pe un coleg. 
il curat pe inamic... si iau o gura de aer. ma uit pe harta ca... eu si colegul aproape mort eram singuri pe flancul drept. toti ceilalti erau pe flancul stang, nimeni nu tinuse centrul, era mare posibilitate ca inamicii sa fie deja aproape de baza noastra, veniti prin centru. iar daca ne intorceam spre ei, eventualii inamici de pe flancul nostru ne’ar fi cazut in spate.
 
intr'adevar, dupa cateva secunde vad anuntul ca a inceput capturarea bazei noastre. si crestea rapid, semn ca erau multi inamici in baza noastra. deja nu mai contau alte lucruri, prioritara devenea curatarea bazei.

cu colegul zdrentuit fugim inapoi catre baza. eu fugind ca o frana... lent, greoi. el ajunge primul, si'o ia in freza, fatal, dar reuseste sa scada counterul care masura capturarea bazei. ajung si eu in apropierea bazei, cand din nou counterul se apropia ingrijorator de 100%, si vad vreo 3 inamici in baza. ii iau pe rand, ii lichidez... castigam.

desi practic am fost eroul bataliei, am ucis patru inamici, am oprit capturarea bazei noastre…
nici o fapta buna nu ramane nepedepsita, asa ca…
dupa ce catigam... primesc anunt ca imi este blocat contul pentru killing teammates... in sine nu e o problema, ba chiar e o ispita mai putin pentru pierderea timpului dar…      

pur si simplu, lumea asta te pedepseste de cate ori iei la maciuca niste prosti... cam peste tot ti se pun piedici daca faci the right thing to do.
 .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

spui, semnezi.