..............
Iar fata aceea, iata,
Se uita la mine cu sufletul...
Nu, draga, nu te deranja sa ma iubesti.
O cafea neagra voi servi, totusi
Din mana ta.
Imi place ca tu stii s-o faci
Amara.
(Marin Sorescu)
..............

luni, 14 mai 2012

enel

.

site’ul lor este din categoria (la alegere): facut de dragul de a fi, ni se rupe de clienti, ce bine’mi pare ca ti’ai luat teapa!

au programul redus cu publicul. pentru gravide, scolari, pensionari si someri.
angajatii lor vin pentru citire index cand cand esti la munca, pe telefon sistemul merge nu…

dar poti sa… on-line!

yeah, sure…!

internetul imi merge brici - pot sa vad filme on-line fara probleme.
insa cand incerc sa: ma autentific pe site, sa incerc recuperarea parolei, sa imi refac contul (pe care desi l’am folosit l’au sters)… nu numai ca stau zeci de secunde si primesc eroare la incarcarea paginii. time-out. dar in acest timp orice conexiune pe internet este perturbata. mess’ul se inchide, celelalte tab’uri intra in freeze… cea mai sigura metoda de a ajunge de la pagina de creare cont la cea de login fiind: inchide tab’ul, redeschide tab, intra din nou pe enel… perioada in care totul incepe din nou sa functioneze normal, ca prin farmec.
dupa ani de asteptare si nervi, clientul (adica io) reuseste sa intre in cont.
la fiecare click povestea reincepe. mess offline, timpul conexiunii a expirat samd.

ajung in sfarsit la introducerea indexului.
daca pana acum era enervant acum devine uluitor. nu’mi primeste cifrele pe motiv ca… Media calculata cu indexul introdus este > 5*media agreata in sistem
sa faci plici!
introduc alte cifre mai mici, ok, platesc esalonat, doar cat vor ei sa’mi incaseze maxim pe luna. sper ca pana la iarna urmatoare sa ajung la zi.
nope. nici asa nu’mi accepta autocitirea.

aaaa… pai ce sa fac? sa’i dau in judecata ca sa’i conving sa ma factureze cu suma corecta?
ca pentru reclama falsa (servicii on-line and stuff), timpul meu si perturbarea conexiunii mele la internet evident nu poate fi vorba. suntem inca in romania.

pana la urma am introdus cifre si mai mici, cat sa nu se mai panicheze serverul lor care probabil e gazduit pe o tableta facuta pe vapor, dar platita la pret de server room complet utilat.

concluziile sunt axiomatice.

ps. mi'a luat cca o ora si jumatate (de iritare) ca sa trimit un amarat de index din 4 cifre. si ala fals. 
.

9 comentarii:

  1. ahaha ce rahat... am dat si de aberatia asta e mesaj enel-citire-index-online-eroare - le-am trimis un mesaj, sper sa nu primesc raspuns niciodata. nu vreau sa-i mint cu indecsi mai mici, daca ei nu vor sa accepte adevarul e problema lor (si a mea cand imi vine o mega regularizare peste vreo 6 luni).

    RăspundețiȘtergere
  2. la voi nu merge sunat la telefon? la electrica transilvania au un robot...spui codul de client si citirea..si adio..

    RăspundețiȘtergere
  3. la altii o merge. dar lamine dupa ce au schimbat contorul... in sistem au ramas undeva datele celui vechi. milioane de catralioane de kW. si robotulde la telefon crede ca fac misto de el.
    pe site vad ca au indexul celui nou. so... that's only chance forme. ...sau sa'mi iau concediu si sa stau acasa pana cand primesc o vizita de la ei! si sa stau in liniste, sal e aud pasul usor - am trait si asta odata, iesind din casa am vazut ca ma cautase un cititor de contor. cu skiluri de ninja.

    RăspundețiȘtergere
  4. nici mie nu imi primeste autocitirea. Cum ai rezolvat ? la mine spre ex indexul este 3686 kw . Imi da aceeasi eroare. Media calculata cu indexul introdus este > 5*media agreata in sistem. Care-i faza? cum fac ?

    RăspundețiȘtergere
  5. am introdus valori mai mici - maximul acceptat de site.

    RăspundețiȘtergere
  6. Media calculata cu indexul introdus este > 8*media agreata in sistem

    RăspundețiȘtergere
  7. aaa... adica? subiect, predicat, mesaj... "samfing"?

    RăspundețiȘtergere
  8. Media calculata cu indexul introdus este > 8*media agreata in sistem

    RăspundețiȘtergere
  9. Si mie imi zice aceeasi chestie, indexul este > 8*media agreata in sistem. Si mi se pare o idiotenie, fiindca vreau sa platesc factura cat o am. Nu sa ma trezesc la regularizare cu ditamai valoarea din cauza erorilor intentionate ale Enel.
    Chiar am incercat ieri sa introduc indexul, consumul pe doua luni fiind in jur de 300 de khw. Am incercat 2526, nu a mers, am incercat 2380, nu a mers, am incercat 2300, si culmea, a mers. Si le-am facut o sesizare. Sa vedem ce raspund.

    RăspundețiȘtergere

spui, semnezi.