..............
Iar fata aceea, iata,
Se uita la mine cu sufletul...
Nu, draga, nu te deranja sa ma iubesti.
O cafea neagra voi servi, totusi
Din mana ta.
Imi place ca tu stii s-o faci
Amara.
(Marin Sorescu)
..............

joi, 31 martie 2016

Cotidiene

 .
Mai întâi o zi in care ajungi la birou si cauți cheia de la roll-box. Si cauți. Si cauți.
Ok, nu o ai.
Te sui pe motor si te întorci acasă. Si cauți. Si cauți. Descarci tot rucsacul cu echipamentul de kendo pe canapea.
Ok, nu o ai.

Cheia era legata într’un mănunchi cu un card de acces si cu un stick USB. Cu o imagine de linux sau w7. Si niște scanuri de documente personale. Futu’i!
Te întorci la birou. Măcar roll-box’ul e descuiat.

La prânz nu ti’e foame. Mai faci un drum pana acasă si mai dai o tura prin toate cotloanele buzunarelor de la rucsac, de la geaca.
Știai ca șoferii de zi sunt mult mai distruși decât șoferii de rush hour, dar... când ai de a face cu ei de pe motor ăștia capătă cu totul alta dimensiune. Daca i’ai împușca pe toți ar fi chiar o acțiune de sanitizare utilă...
Ok, a dispărut.

E a doua oara când se pare ca ți’au atentat la buzunare, la vestiare, elevii care fac baschet la Jean Monet.

Cat de cretin trebuie sa fii ca sa umbli in buzunarele gecii unui motociclist îmbrăcat in piele care a ales sa se bată cu săbii... for fun?

Apoi iți vine un ticket in care un careva vrea sa modifici un utilizator. Nu se numește x ci y si nu este in compania a ci b. Sa... „modifici”! Un fel de „va rog să’mi modificați bicicleta, sa nu mai aibă doua roti ci 4 si sa aibă motor. Si să nu se mai numească bicicleta ci mașina”.

Iar când te uiți mai atent respectivul utilizator dorit nou exista deja. Deci ti se cerea pe x sa il modifici in y când y exista deja.

A doua zi individul redeschide ticketul întrebând ceva complet diferit si imprecis „adică toți utilizatorii pot introduce date pentru toate punctele de lucru”, reușind sa creeze o întrebare cu sensurile posibile e genul a. apa e uda sau b. apa e uscata? Întrebare pusa in condițiile in care tocmai primise o lista cu conturi de utilizatori si parole si i se spusese ca trebuie început lucrul in aplicație.

Asta in condițiile in care ai dormit mai mult nu. Pentru ca pur si simplu. Undeva pe la 5 te’ai trezit. Cele doua locurile in care pisicile stăteau pe tine dogorea si era fierbinte as hell. Si se mai si mișcau. In somn. Ele dormeau pramatiile.
Life is fun...
 .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

spui, semnezi.