..............
Iar fata aceea, iata,
Se uita la mine cu sufletul...
Nu, draga, nu te deranja sa ma iubesti.
O cafea neagra voi servi, totusi
Din mana ta.
Imi place ca tu stii s-o faci
Amara.
(Marin Sorescu)
..............

luni, 6 decembrie 2010

trei chestii

 .
Conform unui articolas de pe un site de profil, amenintarile informatice au ajuns in medie la 63.000 pe zi.

De ce? Cum? “de ce” e mai greu, dar “cum” e simplu.

Informatia. Da informatie prostovanului care nu stie ce sa faca cu ea si toate in jur ii vor parea cuie!

"Din datele furnizate rezulta ca piata criminalitatii informatice este in prezent in plina crestere, acest lucru fiind posibil si datorita cresterii numarului de creatori de virusi cu cunostinte tehnice limitate, insa care au inclinatii spre astfel de activitati."

Pentru ca orice rumegatoare poate gasi pe internet indicatii despre cum sa faci o bomba. Cum sa faci un virus. Nu e nevoie de inteligenta, ci de insistenta.

I’am mai pomenit pe aerienii aia care au inventat teorii gen “cunoasterea ridica omul”. Nu am pomenit insa oile din ziua de azi care fara sa mai puna la indoiala, fara sa mai deschida ochii, cred ca educatia unui om inseamna cunoastere rationala. Cei care cred ca un om daca a citit doua rafturi de carti este un om mai bun. Pentru el sau pentru cei din jurul sau. Sau cei care cred ca daca un om invata algebra, chimie, fizica si alte cateva chestii devine inteligent.

 Un om care a invatat toate astea, ba chiar si cum sa faca un virus, sau cum sa’l descarce de pe un site si sa’l trimita celor pe care vrea sa se razbune nu este un om mai inteligent. Este doar un copil prost caruia parintii i’au dat pe mana pusca lu’ bunicu’.

.....................................

De pe acelasi site aflam ca “semnatura se bazeaza pe un card cu CIP integrat, care poate fi citit inclusiv de tastatura computerului, careia i-a fost incorporat un cititor de card”.

Need help. Spuneti’mi cum integrez unei tastaturi ceva.
 
.....................................

In metrou am vazut ca Adevarul de seara avea un articol cu cateva zile in urma. Ca pe piata imobiliara preturile au ajuns la nivelul pe care il aveau acum 4 ani.

Sa’nteleg ca…. s’a terminat criza!

Si o companie maricica anunta ca a avut cel mai bun an ever.

Sa’nteleg ca… s’a terminat criza!

Si’atunci de ce oamenii sunt inca tinuti in sah… adormiti cu povesti despre criza…? 
.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

spui, semnezi.