..............
Iar fata aceea, iata,
Se uita la mine cu sufletul...
Nu, draga, nu te deranja sa ma iubesti.
O cafea neagra voi servi, totusi
Din mana ta.
Imi place ca tu stii s-o faci
Amara.
(Marin Sorescu)
..............

vineri, 24 aprilie 2009

colesterolu' de dimineata


pai se cam impute treaba si cu radio france international. ca au inceput sa diminueze activitatea franceza. sau sa creasca activitatea autohtona. de ceva vreme imi chinuie colesterolu' cu "somalieni". somalieni in sus, somalieni in jos. abia azi nea' ovidiu nahoi s'a corectat si a zis in sfarsit somalezi. dupa ce in prim moment se luase dupa altii - sau cetea hartia scrisa de altii.
apoi un comentariu tendentios al unui pasami'te istoric, facut a la turcescu pupand pds in locul fecalic, de te lua cu greata la lingurica. turcescu pupa psd, istoricu' asta zicea de altii.

cacofonii grupa mare si alte minuni, nu stau sa'mi umplu memoria cu nazbatiile lor.

azi cautand un loc unde sa scap de stirile de dimineata am ajuns iar pe gold fm. muzica uneori suprinzator de ok. numa' unu' cu voce mieroasa plina de sine, pe care il simti ca se crede mirific alunecand pe curbe sonorico-ideatice ca un melc balos. se baga'n seama ca om de media ce crede ca ieste si intre doo melodii afirma ca europarlamentarii nostri au excelat la neparticipare si absenteism. acolo la munca lor. asa se simtea el superior si ironic de iar iti crestea colesterolu'. pentru ca europarlamentarii nostri, nu, nu ai nostri ci de la noi au excelat da, la neparticipare, dar la prezenta au punctaj maxim. ca fapt divers, doar italienii stau mai prost per total decat noi in clasamentele cu pricina (asta rfi mi'a spus ieri - cu un reportaj amanuntit, cu puctaje, note, motive samd). dar omu' asta care se crede si functioneaza ca unu' de media ce nevoie are de informatie reala? aude un zvon si il pune in eter. si uite'asa traim intr'un circ al informatiilor ireale si contradictorii incat cei ce baga urechea la ele merg stil zombies.

fandaxie mai tata!

4 comentarii:

  1. :) Pentru ce şi cum scrii, pentru că ai o mâţă şi pentru faptul că "aşa tânăr şi Gheorghe", te-am adăugat cu drag la lista mea de oameni pe care îi vizitez aproape zilnic şi cu care am reuşit în timp să leg prietenii foarte reale :) Şi nu, nu aştept să mă pui şi tu în blog roll :))))

    RăspundețiȘtergere
  2. haha! tocmai stateam si ma uitam la blogroll! (moment de respiro) si intai ma intrebam daca sa te adaug. apoi am zis ca mai intai mai citesc cate ceva de la tine. apoi m'am gandit ca oricum, ceea ce citesc pun in rss toolbar. asa ca imi redefineam utilitatea lui blogroll. vechea utilitate - link, noua utilitate - kind of statement vis-a-vis de cei pe care ii aprob... asa ajunsesem privind lung la blogroll cand imi apare in singura sinapsa functionala un nou titlu pentru el, ca asta nu mi'a placut de la inceput, dar imaginatia se luase de mana cu muza si plecasera in tufis sa faca bancuri cu militieni.
    ajuns in acet punct, in celalalt tab vad u n nou msg - cel de la tine

    RăspundețiȘtergere
  3. :) Eu nu ştiu ce e aia zelist, nu mă interesează topuri şi trafic, nu ştiu nici măcar rss ce e şi cu ce se mănâncă, aşa că pentru mine prezenţa în blogroll înseamnă o "certificare" a unei relaţii de simpatie care în timp ajunge la prietenie :) Pe bune! Pe tine te ştiu deja din comentarii prin alte locuri, acum că s-a spart şi gheaţa, să spune că this is the beginning of a beautiful friendship :))) Apropo, în poza de jos ai faţă de răţoi :))) Şi vreau şi eu să adopt un animăluţ din ăsta virtual, aşa că o să fur aplicaţia :D

    RăspundețiȘtergere
  4. a, pai rss e o bara in explorer (internet explorer sau mozilla sau ce o fi) de unde accesez direct cuprinsul blogurilor pe care le urmaresc - fara legatura cu zelist sau alte minuni.

    ratoiul ala care e lupu' alb dacic pe timp de noapte. io am furat aplicatia de la crinushka - ea are un cutzulache dragut care mai stie sa se joace si cu mingea!

    RăspundețiȘtergere

spui, semnezi.