..............
Iar fata aceea, iata,
Se uita la mine cu sufletul...
Nu, draga, nu te deranja sa ma iubesti.
O cafea neagra voi servi, totusi
Din mana ta.
Imi place ca tu stii s-o faci
Amara.
(Marin Sorescu)
..............

duminică, 12 aprilie 2009

declaratie


Uite d’asta nu ma bag in multime. Cum fu’ in seara asta. Ca a trebuit. Deh’ de florii, ziua mamei, restaurant. Ca oamenii cei multi ce pot gasi si ei subiect de discutie? ”ah, vai, cum de n’ai tu pe nimeni? la varsta asta deja...”, “esti prea pretentios?”, “da chiar nu reusesti sa gasesti pe cineva?”... na uite declar aici oficial: da, sunt al naibii de pretentios, si da sunt incapabil de a gasi, si da sunt prea dus cu gangurica pentru ca sa stea cineva cu mine! E bine, e suficient?


Si am primit si'un sfat de la sor’mea. Cand tin la o tipa sa nu ii mai dau siguranta ca o iubesc. Ca asa sunt ele, femeile, daca au capatat aceasta certitudine nu mai au pentru ce sa lupte, raman fara “scopul vietii”... si devine boring. Si nu le place. Si se duc. Tre’ sa le tin in sah la capitolu’ asta tot timpu’... apropo’ de sah, am reinceput sa’mi limpezesc tabla si stilul de joc, ah ce partida am facut azi! Revenind. De fapt nu mai vreau sa revin. Stiam chestia asta de mult. Da' tot mi se pare cretin sa ma comport asa.


7 comentarii:

  1. Cel mai sexy organ al omului este creierul,cel putin asta-i parerea mea ! Si tu esti foarteeeee sexy,Castlelees! Ce daca n-ai acum pe cineva alaturi? Intotdeauna mi-au placut barbatii care atunci cand au deschis gura chiar au spus ceva cu rost! Succes !!!

    RăspundețiȘtergere
  2. dap, sunt fachin' sexy! multumesc pentru aprecieri. cred ca mai erau cateva fete de acord cu tine aseara in planter's. ca m'o dus sor'mea direct de la sindrofie. apai sa'l vad io pe unu' ca se batzaie house la costum! acu nu stiu daca aveau privirile alea de date pe spate cu "uite fata, trece din nou" ca ma vedeau pe mine sau pe sor'mea... sa revin. orgoliul meu ar zburda tantos daca nu as fi lovit de "lacebunita".
    pai, una la mana, e o senzatie aparte sa te trezesti apreciat de neveste. firesc, nevestele altora. si cat de frumos iti explica ele ce tip fantastic esti. lacebun?
    doi la mana, chestia asta cu creieru' sexy functioneaza doar ca filmu'. e o chestie care delecteaza o perioada scurta si atat. dar sa fim seriosi, atata sange, impuscaturi, cascadorii si chestii dramatice sa fie la ei acolo. nu in rial laif. in unele cazuri poate functioneaza chiar "cacartea" - adica are efecte largite. in plus uneori lasand printre amintiri niste nostalgi... "mai ce carte - parca as mai rasfoi cateva pagini. din nou." dar doar putin. dar pentru rial laif - a la longue se alege altceva. senzatia de confort. fie de la un tampitel care poate fi condus usor, fie... alte tipuri de confort. asa ca neuron... lacebun?

    RăspundețiȘtergere
  3. Sunte multe femei care apreciaza inteligenta unui barbat, cat despre faza cu perioada scurta nu prea sunt de acord. Confortul de care vb mi se pare de scurta durata, io una m-as pictisi repede de un "tampitel usor de condus", mai bine a brainy guy, cu care ai ce vorbi si care se poate adapta oricarei situatii. O sa gasesti persoana potrivita...chiar daca trebuie sa mai astepti un pic.

    RăspundețiȘtergere
  4. dana... mai vorbim dupa ce te mariti. sau dupa ce treci de 30 de ani.

    RăspundețiȘtergere
  5. :)) dom'le...ete cum se dau femeile la tine si tu le dai cu flit. vorba bunicii, asa n-o sa ajungi niciodata insurat ;))) zi si tu, da, multumesc de complimente, va scot la un suc? :))

    RăspundețiȘtergere
  6. aoleu! se dadea la mine? deh, luni dimineata sunt inca beat. din tata'n fiu meserie cu traditie. nebunia la fel. da's bun de insurat chiar daca's violent si bat toate femeile pe care le prind.
    deci: da, multumesc de complimente, va scot la un suc?

    RăspundețiȘtergere
  7. boo! gata, am speriat lumea? vezi ma Dushule ca nu merge cu sucu'?! acuma pe bune la ce gen de fete tine o asemenea replica? si apoi... ce as face eu cu acel gen de fete...? ai? :P

    RăspundețiȘtergere

spui, semnezi.