..............
Iar fata aceea, iata,
Se uita la mine cu sufletul...
Nu, draga, nu te deranja sa ma iubesti.
O cafea neagra voi servi, totusi
Din mana ta.
Imi place ca tu stii s-o faci
Amara.
(Marin Sorescu)
..............

joi, 18 decembrie 2008

ce pisica mea?!

mai acu' vreo doua-trei zile ajung acasa. firesc, ca orice individ al societatii moderne, inainte sa ma descalt, inainte sa aprind lumina, inainte sa dau buna ziua... pornesc computerul!
el porneste frumos, eu aprind lumina, imi salut matzul, ma descalt, dezbrac si alte alea si ma postez in fata centrului universului... sa bag parola. sa'mi bag! orice, dar nu parola...

problem! tastatura nu produce efecte vizibile pe ecran. incercam diferite combinatii. nexam.
pana ne pocneste intuitia sa ne spuna ce'a patit tastatura, dau sa misc mausu'. ca sa vad ca am si io un minim control al aparatului din fata mea (semn de orgoliu, banuiesc). nexam aghein.

pipai tendentios blatul care'mi inconjoara patul. si'atat. mausu' lipsa. cobor, ma uit pe jos. caut cablu. e scos - adica nu e. il intreb pe zoro ce a facut cu mausu', pisica naibii refuza sa'mi zica. incep cautarile. continui cautarile. continui cautarile. continui cautarile. vreme de vreo 30-40 de minute. poate un pic mai mult.

mausu' a fost gasit in partea diametral opusa a camerei. intre pat si perete. cu firul intre pat si un dulap. deci totusi se misca. dar nu tastatura. in zecile de minute pauza m'am tot gandit unde gasesc la 10 noaptea o tastatura si un mouse. niet.

ma uit lung la situatie si in sfarsit imi vorbeste intuitia. zoro a dormit pe tastatura care fiind wireless, in acest mod simplu (toma caragiu) si'a epuizat bateriile! iau bateriile cumparate pentru o jucarie olandeza, le pun in tastatura, care acum da vesela din coada, pornesc calculatorul, opresc calculatorul, ca e deja tarziu, il iau pe zoro ii zic sa nu'mi mai saboteze sculele si somn de voie!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

spui, semnezi.