..............
Iar fata aceea, iata,
Se uita la mine cu sufletul...
Nu, draga, nu te deranja sa ma iubesti.
O cafea neagra voi servi, totusi
Din mana ta.
Imi place ca tu stii s-o faci
Amara.
(Marin Sorescu)
..............

joi, 21 octombrie 2010

Pas de’ntelege…!

.
 …de’ntelege careva cine cum si de ce!

Blogul statea linisit.Aproape ca nu mai era deranjat nici macar de apropitarul sau care il trata in ultimul timp doar rar si in fuga. E drept, acesta (adicatelea  apropitarul) avea ganduri dese si frumoase legat de el, ii rezervase o multime de paragrafe din cartea despre noica pe care o citea, ba chiar isi amintise recent ca terminase o carte a lui jung mai ceva vreme in urma si acum putea scrie o inchidere a cartii – tot impanata cu multime de paragrafe insemnate pentru diverse corelari. Dar de cate ori stapanul blogului ajungea acasa nu mai gasea starea necesara pentru aceste lucruri. Si isi ineca neuronul pentru a uita varii lucruri. In starcraft II.

Insa intr’o bizara zi de joi… se intamplara urmatoarele lucruri blogului:
 
Fu brusc trezit din somn prin accesare tocmai din amsterdam! Cu noaptea’n cap, la 7 dimineata (nu stim inca – si nu ne deranjam sa aflam asemenea nimicuri – despre ce fus orar vorbim, insa daca e ora bucurestiului, ar insemna vreo 4-5 locala!)
De catre un returning visitor.

Returning visitor care se returna si doua ore mai tarziu.

Dupa cateva minute alt returning visitor se uita la el. De asta data orasul nu se poate cunoaste. Insa tot despre olanda e vorba. Si mai e ceva: acest returning visitor se repezi fix in pagina tren. Din motive pe care nici macar povestitorul nu le cunoaste, ceea ce este oarecum ciudat, dat fiind faptul ca de regula povestitorul este cel care cunoaste tot - in orice carte care se respecta asa stau lucrurile!

Si de aici incepe cavalcada!

Cinci minute mai tarziu aceeasi pagina – tren – este accesata de un vizitator unic din iasi. Ce zi e azi? Joi? Hm!

Doua minute mai tarziu alt vizitator unic, din pacurari de asta data, intreaba fix de aceeasi pagina.

Lucrurile revin aparent la normal cand dupa un minut un returning visitor isi deschide frumos blogul in toata maretia lui (maretie care nu poate fi masurata – totusi – in centimetri)

Dar dupa o jumatate de ceas alt unic visitator intreaba din nou de… tren.

Monotonia (neobisnuita) e rupta de un vizitator unic din cluj(i) care cauta poze cu kendo pe gugle si ajunge aici.

Cinci minute mai tarziu un returning visitor din Pacurari despre ce il intreaba pe blog? Firesc, despre tren.

Povestea se repeta o ora mai tarziu, cu un alt returning visitor din pacurari.

14 minute after, un plicticos returning visitor din burlingame (usa) isi arunca ochii pe pagina principala a blogului.

Abia apuca blogul sa ia o pauza de masa, ca din belgia, din montignies-sur-sambre, ii este iar accesata o pagina anume: tren!

Blogul incepe sa aiba ameteli. Se gandeste serios sa se duca la terapie. Asa ceva nu a mai patit niciodata. (sau o fi patit, dar nimeni nu a avut pana acum curiozitatea sa se uite pe un anumit istoric)

Inca o ora mai tarziu, din amsterdam este intrebat blogul despre pagina sa principala. Returning visitor. Blogul raspunde un pic nauc. Caci nu este obisnuit cu asemenea aflux. Oamenii multi il zapacesc, il obosesc.

Din cluj(i), un pic mai tarziu, tot despre pagina principala il intreaba alt returning visitor. Blogul raspunde. Bucuros.

Trece iar un ceas si din silver spring (usa) iar citeste cineva o deja cunoscuta pagina a lui. Tren. Unic vizitator.

In urmatoarea ora doi unici vizitatori din brasov ii privesc pagina principala. Si’atat.

O ora mai tarziu, la distanta de un minut alti doi vizitatori (returning visitors de aceasta data) din brasov intra pe pagina principala. Si se pare ca unul dintre ei pune un comentariu pe gasire.

Pour la bonne-bouche, din pacurari, alt unic vizitator intra, dupa cum ne’am obisnuit, pe pagina blogului des cautata azi: tren.

La scurt timp stapanul blogului afla aceste lucruri si se intreaba cu ce ocazie textul tren a fost atat de cautat azi? Din atatia oameni care se pare ca si'au trimis linkul intre ei nimeni nu a pus doo vorbe sa stie si blogul de ce i se intampla asta.
 
Fix azi! Si tot azi au sarit cifrele sondajului, sutienul luand fata fericirii… cu bataie! Beletristica este in continuare ignorata.

Fix azi.

Azi, cand i s’a spus stapanului blogului pe cel mai serios ton ca este ultimul avertisment si ca data viitoare cand un bou (adica incompetent, in fine – au fost folositi alti termeni in discutie) se mai plange de relatia cu el, ii va fi desfiintat postul, i se vor reduce atributiile si salariul in consecinta!

.

2 comentarii:

  1. Salutari de la unul dintre vizitatorii din Brasov!
    Am tot revenit zilele astea pe blog. Imi face placere sa citesc ce scrie pe aici.

    Numai bine,
    Gabriela

    RăspundețiȘtergere

spui, semnezi.