..............
Iar fata aceea, iata,
Se uita la mine cu sufletul...
Nu, draga, nu te deranja sa ma iubesti.
O cafea neagra voi servi, totusi
Din mana ta.
Imi place ca tu stii s-o faci
Amara.
(Marin Sorescu)
..............

luni, 1 noiembrie 2010

Ameteala unei zile de vara

.
Saptamana trecuta, intr’o seara ignor (din nou) oboselala, lenea si ce’o mai fi fost p’acolo si ma urnesc spre antrenament. Ajung la timp si totusi din sala se aud deja zgomote de lupta. Curios – ma asteptam sa fiu printre primii – dar ei au inceput deja. Fug in vestiar, fug in sala, ma incalzesc si intru intre oameni. Ma uit la tipul de langa mine la un moment dat si vad ca este deja transpirat. Cum?! De’abia a inceput! Poate iar s’a facut o incalzire de zile mari in grup. 

Trec vreo 5 minute si... Yameeee! Si... ceremonialul de sfarsit.
Intreb incet in dreapta – Da’ voi la ce ora ati venit?! 

Uite’asa aflu ca nu era joi. Ci vineri! Seara, tarziu.

Asa am aflat ca ai mei colegi de la munca nu au avut o zi glumeata, ei chiar spuneau serios we placut. Si ca joi am lipsit la antrenament. Si ca a doua zi nu mai trebuie sa plec spre birou.

--------------------------------

Iar azi de dimineata ma intrebam nu daca am fost in stare sa’mi duc pantalonii preferati la nufaru’ si sa’i uit acolo... ci oare cand am facut’o?!
Dar dilema a disparut cand am observat ca nici cureaua subtire nu este de gasit. Deci mai e o sansa, ca doar nu’i duceam cu curea cu tot (decat doar daca nu am lasat’o pe undeva prin masina...).

--------------------------------

Bun. Si dilema de ieri a inceput sa fie daca oare nu exista o activitate care sa fie mai profitabila pentru femei (pentru femeile frumoase) decat traditionala prostitutie (sex contra cost), sau moderna prostitutie (iluzia sexului contra cost - videochat) si anume: flirtul! (se vinde posibilitatea actului). Dar nu flirtul social, ci flirtul economic. Cel facut pentru obtinerea unui serviciu din partea unui barbat. Pentru ca am vazut multe femei folosind flirtul ca metoda de plata pentru diverse servicii – o mica priza reparata, un televizor, o zugraveala, un calculator, o... orice. Iar din cate mi se povesteste de vreo zece ani incoace, femeile in occident par sa fi inceput sa foloseasca de aceasta parghie eliminand sotul din monotonia zilnica – el oricum nu poate acoperi toata gama de servicii. Drept care ii devine mai simplu sa se descurce fara el!

 Barbatii care ofera servicii cer alte preturi femeilor frumoase care zambesc interesant decat altor barbati. Deci chiar devine mai ieftin.

In trecut sotul era cel care facea reparatiile casei. Acum femeia moderna nu mai intelege acest rol: pentru ca mult mai eficienti sunt instalatorii, electricienii, zugravii profesionisti. si oricum barbatul modern are de regula preocupari care il departeaza de capacitatile necesare pentru reparatiile casei. Si femeia moderna descopera ca nu trebuie sa suporte sforaitul ori monotonia unui sot, ci doar sa zambeasca dubios catre diversi indivizi – iar pretul acestora scade fulgerator, in baza sperantei legata de o potentialitate

Iar ceea ce mi se pare amuzant este ca nimeni nu s’ar gandi sa numeasca asta prostitutie, chiar daca la baza se afla tot obtinerea unui castig material in baza sexului, diferentele fiind la forma: act, imaginat, semipromis / insinuat.

Iar daca asta vi se pare o idee ciudata, atunci cititi hotii de frumusete (bruckner)!
.

Un comentariu:

spui, semnezi.