..............
Iar fata aceea, iata,
Se uita la mine cu sufletul...
Nu, draga, nu te deranja sa ma iubesti.
O cafea neagra voi servi, totusi
Din mana ta.
Imi place ca tu stii s-o faci
Amara.
(Marin Sorescu)
..............

sâmbătă, 20 septembrie 2008

Chefuri


Ieri cand am plecat de la munca aveam o pofta insistenta de a ma enerva.

Desi la volan, in plin trafic, in trecere prin cele mai groaznice parti ale bucurestiului... n’am reusit. Am scos cateva injuraturi din automatism, fara feeling, doar cuvinte goale. Injuraturi spontane, bizare, aproape amuzante. Dupa fiecare injuratura ma intrebam de unde pana mea mi’a venit ideea. Injuraturi in care apare fie cascaval, fie gem, pateu, marmelada. La naiba, astea nu's injuraturi, e meniu de sex-food.


Seara am intors invitatia unei colege. Ea ma invitase la cinema 3D (chiar a fost placut), eu am invitat’o la un biliard. Ca un adevarat ‘telectual. Impreuna cu gasca mea de biliard. Un montator de termopane cu unghia de la desh’tu mic lasata mare, un maharel (adica mahar mai mic) psd-ist burtos, si un muncitor printr’o uzina (banuiesc). Montatoru’ asta de termopane ie un fost coleg de clasa din scoala generala. Si in afara de unghia de care am pomenit, imi place tipu’. Cu el ma simt excelent la bere, septica, remi, tuica, wist samd. N’am avut chef prea mare de biliard.


Psd-istu' ar fi sarit pe ea ca pe saltea relaxa. Si muncitoru' de fabrica. Dar ramaneau in limite rezonabile. Ca au aflat cu alte ocazii ca nu e bine sa fiu calcat pe coada si de regula nu accept badaranii. Si in plus, oamenii au ades in preajma mea pornirea de a se cenzura. Probabil din cauza ochilor mei albastri. Dar i'am lasat sa se bucure in voie. Ea de atentia pe care o primea, ei de ocazia de a da atentie.


Dimineata m’am trezit cu un chef de sex de zile mari. Cat p’aci sa sun pe cineva.


Dar am dat drumu’ la computador si lento am inceput sa ma ‘nervez. In sfarsit.


Ar trebui sa’i repar compu’ lu’ vecina. N’am chef.


Abia asteptam sa merg azi la piscina, sa’mi refac in sfarsit abonametu’ si sa ma balacesc. Nu mai am chef.


Unde dracu esti?


ps. nu mai conteaza. m'au sunat de la munca. a facut poc ceva printr'o camera de servere - noroc ca nu in locatia centrala. fum si toate cele. ura, ce sambata minunata!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

spui, semnezi.