..............
Iar fata aceea, iata,
Se uita la mine cu sufletul...
Nu, draga, nu te deranja sa ma iubesti.
O cafea neagra voi servi, totusi
Din mana ta.
Imi place ca tu stii s-o faci
Amara.
(Marin Sorescu)
..............

miercuri, 24 septembrie 2008

Uneori pierzi


Uneori pierzi, iar alteori pierzi big time.

Ca te feresti de avalansa de reclame cu rol de indobitocire.

Si ajungi sa nu afli ca a venit (din nou) timpul Romanian Tenis Open. Si apuci sa mai vezi inca un superb show marca Nastase doar la tv din intamplare.

Sau, mai rau ajungi sa nu afli ca Leonard Cohen, concert, bucuresti. Sau altii din acelasi registru.

Insa manelismele este imposibil sa nu le afli.

Am aflat despre cohen din blogul crinuskai. Dupa, of cource.

Si am vrut sa stiu cand a fost si unde. Click de’acolo pe link’ul catre jurnalul national. Unde alex revenco scria frumos despre ce s’a intamplat. Si ca dovada a profesionalismului nu spune nici unde, nici cand... na, altu’ care demonstreaza realitatea murphismului “fiecare om tinde sa’si atinga nivelul de incompetenta

Si ca vorbeam mai devreme de tipologia prietenului la noi, care e primul care te minte, primul care iti ascunde lucruri. Nea’ ghitza asta cu articolul spune intr’un paragraf intitulat (din motive nedezvaluite “privilegiul lui mihaies”ca a fost intrebat de cohen daca termenul gipsy-tigan are un sens peiorativ in romana. Omul nostru se lauda ca i’a dat exemple luminoase din literatura si cohen “s’a linistit”. Mai sandel avem noutati. Termenul tigan are in limba romana actuala (si nu numai) valente de’a dreptul jignitoare. Iar faptul ca tu minti un om bun / curat nu te apropie de el ca valoare umana.

Sunt nervos ca am ratat ceva rar.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

spui, semnezi.