..............
Iar fata aceea, iata,
Se uita la mine cu sufletul...
Nu, draga, nu te deranja sa ma iubesti.
O cafea neagra voi servi, totusi
Din mana ta.
Imi place ca tu stii s-o faci
Amara.
(Marin Sorescu)
..............

joi, 14 mai 2009

Finalul Idiotimii - you wish!


Si... ne apropiem de centura fotonica. Asa imi spune un mail. Si imi egzplica iel taare intelijent cum ca al calendar mayas cu anul de o precizie inspaimantatoare se termina in 2012 si multi sunt nedumeriti de ce. Io cred ca si’au dat seama ca niciunul din ei nu va trai pana atunci, a venit criza financiara si au oprit productia de pietre vopsite. Deh, reduceri de buget pe sectoarele nerentabile.

Spre deosebire de alte sfarsituri de lumi de pana acum, asta este frumos. Pentru unii. Pentru cei cu vibratie ridicata si emotii pozitive totul va fi paradisiac. Vor primi in plus inca 10 spirale ADN, si multe alte chestii. Interesant e ca se lega cu alta povesta pe care o auzisem din sursa mai credibila... cu o fasie electromagnetica prin galaxia noastra ce provoaca inversarea polilor magnetici ai pamantului (nu spun sursa ca sa nu radeti de mine)... dar chestie despre care pana si banalul discovery spune ca iata, da, din cand in cand pamantul o pateste... oameni de stiinta respectati de alti oameni de stiinta au confirmat minunea asta.

Revenind. Cei care sunt in white list (termen it = ceea ce e aprobat), adica cei ce vor supravietui lui 2012 isi vor purifica intre timp organismul avand urmatoarele simptome:

- migrene, dureri de cap, oboseala, ameteala sau palpitatii;

- simptome specifice racelii (febra, transpiratie, dureri osoase etc.) ce nu pot fi tratate prin tratamente clasice;

- slabiciune musculara, respiratie greoaie, oboseala nejustificata;

- modificari in sistemul limfatic si imunitar, neliniste, depresii, stres si fascinatia trecutului.

Deci cu toate gandurile mele negative iata ca sunt in schema!!! Ah, sunt tare, v'am spus io!

Deja ma simt bine, vreau sa vina acest sfarsit al lumii as we know it... (vorba cantecului)

Mai la mijlocul povestii insa (am vrut sa o pun aici dar are 7 pagini) aflu ca soarele deja a intrat in centura de fotoni, se pare inca din 1998. Si se estimeaza ca Terra va intra 2012. Aici am devenit confuz, fara sa’mi pot explica de ce. Am recitit de inca doua ori paragraful – ceva imi provoca un vertij nelamurit. Probabil un alt efect al purificarii mele... Iar cand purificarea mi’a atins neuronul m’am prins ce ma nemultumea. Pamantul face o rotatie de invartire completa in jurul soarelui in fiecare an! Chiar daca in decembrie soarele intra intr’o zona cu dileme, venita din directie diametral opusa... numai in 6 luni, in august, pamantul va fi in partea cealalta a soarelui, chiar mai in adancul zonei decat acesta. Deci intervalul de 14 ani necesari este ridicol. (am cautat si poza pe gugal pentru exemplificare, ca poate nu sunt suficient de limpede in exprimare)

Ah ce rau imi pare, am ratat si sansa asta de a deveni supraom!



2 comentarii:

  1. Bai! deci alea sunt simptome de purificare??? La naiba, anunta Organizatia Mondiala a Sanatatii! ACUM!!!Ca aia cred ca sunt simptome de gripa porcina!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. :)) (cu mainile de burta, ca tocmai am facut supraplinul)

    RăspundețiȘtergere

spui, semnezi.