..............
Iar fata aceea, iata,
Se uita la mine cu sufletul...
Nu, draga, nu te deranja sa ma iubesti.
O cafea neagra voi servi, totusi
Din mana ta.
Imi place ca tu stii s-o faci
Amara.
(Marin Sorescu)
..............

luni, 25 august 2008

Caldura si hormonii

E vara. Mai nou (deh, noi suntem in intarziere cu dezvoltarea emotionala drept care abea acum aflam niste chestii) aflu ca vara si fetele ajung la clocoteala hormonilor. Io credeam ca asa de’ale dracu’ se dezbraca ele cat mai innebunitor posibil, ca sa ne tampeasca, sa ne agite, sa le creasca orgoliu’ ca ce tari sunt ele. Si sa rada de noi ca ce fraieri suntem, ca ni se pironesc privirile in diverse zone si suntem fix incapabili sa ignoram anumite aspecte. Si ca ajungem sa ni se para intr’una ca n’am facut sex de prea mult timp (prea mult timp insemnand tot ce depaseste zece minute).

Odata cu noutatea asta (primita de altfel la telefon de la o fata) gasim si urmatoarele coincidente:

- o fata ne intreaba pe mess daca nu’i oferim prajitura promisa (acum cativa ani), ca sa stie dinainte daca se desparte de actualul sau nu.

- alta fata vrea aprig sa treaca pe la mine. Fara sa se desparta de actualul.

- alta fata imi trimite urmatoarele bancuri:

Micul Bula intra in camera parintilor si o vede pe maica-sa cu fusta ridicata, iar pe taica-sau in spatele ei. Vazandu-l, tatal rade, ii face semn sa plece si sa inchida usa. Dupa ce termina treaba, tatal se duce sa vada ce face fiul... si il gaseste in camera cu bunica-sa, care avea fusta ridicata iar micul Bula era in spatele ei... la care taica-sau tipa : - Bula, dar ce naiba faci acolo? Iar Bulisor ii raspunde: - Nu mai e asa de amuzant cand e vorba de maica-ta, nu-i asa?

Romeo si Julietta, in noaptea nuntii: - Ooo, Romeo, Romeo, pune-mi-o, te rog, in palma... - Dar Julietta, degetele tale nu pot fi atinse decat de cel mai fin inel de aur, cu cel mai slefuit margaritar. - Oooo, Romeo, Romeo, pune-mi-o, te rog, intre sani... - Dar Julietta, sanii tai nu pot fi dezmierdati decat de razele suave ale lunii. - Ooooo, Romeo, Romeo, pune-mi-o, te rog, sus!!! - Dar Julietta, buzele tale nu pot fi sarutate decat de roua fragilor culesi intr-o dimineata de mai. - Ooo, Romeo, Romeo, pune-mi-o atunci oriunde, numai scoate-mi-o din fund!

Asta in conditiile in care cu respectiva este embargo de comunicare de cca o juma’ de an (da, esti pe appear permanently offline). cu exceptia unei postari anonime - la naiba, chiar nu'ti dai seama ca stilul ti'e inconfundabil? si daca te recunosc eu fi sigura ca te recunoaste si el... Revenind, probabil au fost mass’uri si nu o iau personal. Dar totusi. Dupa incruntari, tacere si ignorari cvasireciproce de juma de an, iaca apare sexul. In prim plan.

Pline de hormoni fetele those days. Hormoni poetici.

Acu’ fac si io pe nebunu’ ca, in fond, daca as fi un schizoid cuminte, toata chestia asta ar trebui sa’mi placa la maxim. Ca doar cat mai putine emotii, cat mai mult sex ar fi exact ce zice tata fritz reinmann pentru mine. Dar in tolba mai avem si alte porniri. Asa de’al naibii, ca sa nu fiu io multumit niciodata. Si ca sa am ce scrie! :P

Si apoi, totusi, ca sa nu’mi sifonez chiar foarte tare amintita diagnosticare, am pus acest post constient (dar incapabil de a ma stapani) ca astfel creez sanse de indepartare / racirea comunicarii cu cele trei persoane amintite. Si poate si altele care... asentimentul... sau mai sperioase din fire.

No problem. Tot singuri suntem. Noi, hormonu’ si neuronu’. Fuchit.

______

ps. Da, prima reactie e sa’l invidiezi pe romeo... sau nu, in functie de care parte a... baricadei te afli.

pps. Da, stiu, sunt si fete care chiar prefera. Dar ma fac ca nu stiu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

spui, semnezi.