..............
Iar fata aceea, iata,
Se uita la mine cu sufletul...
Nu, draga, nu te deranja sa ma iubesti.
O cafea neagra voi servi, totusi
Din mana ta.
Imi place ca tu stii s-o faci
Amara.
(Marin Sorescu)
..............

joi, 28 august 2008

turism

Vad asta (link, inlaturat, target off). De la monica / 2 mai.

Pun pe mess la status linkul.

Aflu ca e pura realitate. De la smantha. templar / lineage. (scuze, nu stiu care ti’e numele, oricum, esti deja maritata :P)

Si mai aflu ca de fapt localnicii sunt cei care arunca toate gunoaiele in lac si creaza minunea asta, turistii fiind cantitate infima. Aici se vad peturile, ai naibii localnici n’or fi baut ei atatea sucuri, dar cica sunt si alte chestii pe acolo, care nu se vad in film... garantat de la localnici.

Si discutand apare rapid o idee.

Un nou tip de turism: impuscarea localnicului mizer. Se ofera pusca semiautomata cu luneta si foisoare in copacii cei mai inalti. Mod de desfasurare: turistul sta la panda. Apare localnicul. Localnicul calca pe bec - pentru ultima data...

Se preconizeaza ca in scurt timp de la implementarea acestui nou tip de turism, va aparea o cerere colosala din partea localnicilor de containere de triere deseuri: hartie, plastic, sticla, feroase, neferoase, cu sertarase pentru fiecare element al tabelului lui mendeleev in parte... japonezii aia care extrag aur din circuite electrice de foste computere vor avea de invatat de la noi...

Apoi, tot discutand am ajuns la concluzia ca mai exista inca un tip de turism necesr, cu o mult mai larga priza la public:

Impuscarea angajatului de stat, platit din banii nostri si care nu aplica legea. Sau nu isi face treaba – oricare ar fi ea.

Se vad evidente, necesare si utile cateva diferente majore fata de anteriorul tip de turism: nu se vor folosi foisoare – turistul e liber sa zburde / topaie in stil canter (counterstrike); nu se foloseste semiautomata cu luneta ci mitraliera de companie ca arma default (dar se pot alege si altele: bazooka, cutitul ruginit)

Sam spunea ceva de tzepe. Refuz aceasta idee. Ar putea apare probleme cu sanepidul, cu protectia consumatorului. Hiv si alte nebunii. Nu, nici tzeapa de unica folosinta nu imi surade. Risipa de resurse.

Ah, sunt un o bun!

2 comentarii:

  1. Ok.. ca sa confirm spusele tale... Lacul Izvorul Muntelui a ajuns asa din cauza localnicilor care isi arunca tot "rahatul" peste gard in lac. Al doilea motiv pt aparitia insulelor de deseuri ar mai fi si puhoaiele de apa care au adus cu ele de pe dealurile din imprejurimi toate gunoaiele aruncate/lasate.
    Solutii pt rezolvarea problemelor sunt, doar ca nimeni nu le ia in seama.

    RăspundețiȘtergere
  2. si inca una... majoritatea sticlelor sunt de bere. daca ai curiozitatea sa desfaci o sticla de "Phanta" sau "Coala-Coca" sa-mi zici si mie ce soi de vin a fost in ea.. sau daca duhneste a rachiu sau palinca. :))

    RăspundețiȘtergere

spui, semnezi.