..............
Iar fata aceea, iata,
Se uita la mine cu sufletul...
Nu, draga, nu te deranja sa ma iubesti.
O cafea neagra voi servi, totusi
Din mana ta.
Imi place ca tu stii s-o faci
Amara.
(Marin Sorescu)
..............

marți, 19 mai 2009

pare boring. dar merita.

if you don't own or buy a lot of stuff ... you don't matter! uite d'asta mi'am luat io role!

4 comentarii:

  1. Explicat atat de simplu chiar nu-i deloc plictisitor,mai ales cu desenele acelea atat de sugestive! Mi-a placut "ciclul:munca-televizor-cumparaturi".Asa e,reclamele si moda iti spun ca nu esti o.k.tu,disperat,fugi in mall repede ,cheltui banii,apoi esti obligat sa-ti mai iei inc-o slujba sa poti face fata ,mai iei un credit,platesti dobanzi de te ustura si uite-asa,incet,incet ai devenit-ghici ce?UN SCLAV! Care are impresia ca-i stapan pe destinul sau! Ca ne place sau nu,asta-i cruda realitate!

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte nice prezentata problema...imi aminteste de Zeitgeist.Sunt multe persoane care constientizeaza aceasta problema si situatia planetei dar majoritatea se complac.Cu o floare nu se face primavara

    RăspundețiȘtergere
  3. da, sunt vreo trei ani de cand am inceput sa vad flori d'astea puse "la botul maselor". pe o tematica mai larga, ca sunt mai multe aspecte si bucatele care se leaga si conditioneaza reciproc. atunci am scris ca sunt sceptic. dupa ce au aratat prostimii ca poate trai cu nesimtire, fiindca nu numai ca nu va fi pedepsita - ci premiata... acum isi dau cu pumnii in cap ca totusi s'a ajuns cam departe si mi'e greu sa cred ca vor reusi sa o "constientizeze" si sa scape de efectele tip domino...
    (what the bleep do we know, zeitgeist, the problem - sau cum ii zice al lui al gore - si altele, repunerea in drepturi a unei etici in asociatiile de publicitate americane...)
    2. si ceea ce ma mira. foarte multi povestesc dupa contact direct cu americanii ca sunt tembelizati. tipa asta are un discurs inteligent, am vazut o trupa de stand up-comedy americana in amsterdam - aveau glume care denotau inteligenta - insa ca natie din nou ii vezi tembeli... (mi'aduce aminte de idiotenia primitiva rusa si exceptiile sale - cativa oameni fabulosi)

    RăspundețiȘtergere

spui, semnezi.