..............
Iar fata aceea, iata,
Se uita la mine cu sufletul...
Nu, draga, nu te deranja sa ma iubesti.
O cafea neagra voi servi, totusi
Din mana ta.
Imi place ca tu stii s-o faci
Amara.
(Marin Sorescu)
..............

miercuri, 22 octombrie 2008

Combinatie fatala


Ce e mai nou ca ixpeu’? VISTA!

Ce e mai nou ca ofisu’? OFFICE 2007

Ce e mai tare si mai mare si mai nou in parcare antivirus? Kaspersky 2009

Astea trei le are el dieu del notre company pa cel mai slim si mai tare laptop de la lenovo.

Iar io sunt cel care are norocul de a functiona si ca it’st personal pentru regala’i persoana.

Se face update la office? Kaspersky blocheaza executabilu’ tata! Meri si fa vizita acasa sa vezi de ce si cum. Asta firesc dupa ce te’ai facut de cacao ca n’ai putut la telefon sa privesti in globu’ da cristal si sa spui care e problema si pe ce buton tre’ sa apese. Si nici in veci nu aflai asta daca nu te uitai din reflex la ce mai e prin procese. Si observi ca tu inchizi tampenia de office outlook (cel mai nefiabil client de meil cu care mi’am batut capul) dar de fapt el ramne activ ca proces! Si de aici incepe sa se faca lumina...

Se face update la vista? Se schimba accesul la internet (de la modem orange la retea uaierles d’acas’)? Na ca meilurile iar nu mai intra. Ramane la 5% forevar si tujur. Telnet pe srv de meil nu vrea. Pa internet nu vrea. Dar la vpn se conecteaza!!! Care tot prin internet se intampla mama ei! Si ruteru’ de mine’i setat – nu are specificatii aparte pentru clientul vpn. Inchid kaspersky. Si pornesc outlook din executabilu’ din matzele partitiei de sistem (nu din shortcut’ul de pe desktop care are o setare de a porni o instanta cu shmen). Nu mai stiu daca mere. Dar sigur internetu’ nu mere (decat vpn-ul, mama lui!). Si bifez din poignet o chestie in proprietatile lu’ internet explorer 7... Internetu’ mere. Si meilu’ mere. Ura. Dau sa plec. Ma razgandesc, dau restart. Internetu’ mere. Meilu’ nu. Again si de la capat encore une fois. Modific shmenu’ din setarea shortcut’ului, il mai gadil (sincer nu mai stiu ce am mai butonat) si mere din nou. Restart. Mere. Ma ridic urgent. Plec.

Si fac poiezii celor care isi iau cele mai noi chestii din it. Si celor care pun cele mai noi chestii pe piata doar cu teste de laborator, cu manusi albe si finute. De ajunge sa crape totul la cea mai mica adiere de vant. Nu va spun poieziile – e cu cuvinte obscene.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

spui, semnezi.