..............
Iar fata aceea, iata,
Se uita la mine cu sufletul...
Nu, draga, nu te deranja sa ma iubesti.
O cafea neagra voi servi, totusi
Din mana ta.
Imi place ca tu stii s-o faci
Amara.
(Marin Sorescu)
..............

luni, 20 octombrie 2008

Miracole de toamna


S’a’ntamplat ceva.

De trei zile ma trezesc cu meiluri de la tagged ca ma anunta ca pa mine iar au dat clic fomei la jucaria aia care iti arata poza cuiva si te intreaba “ar iu intrested?”...

Bag seama ca iar s’a dat semnalul de deschidere de sezon. Ca firesc e cu sezoanele chestia. Si anume: sezonul de paste, sezonul de vara si sezonul de sarbatori da iarna.

Iar daca la sezonul de paste e cam naspa ca asta’i o chestie mai cu famiglia... sezonul de vara e mai ciudat pentru ca parca tot astepti sa vezi unul si mai... la zezonu’ de iarna e libertate totala. Si disperare pe masura. Noaptea’i mai lunga, patu’i mai rece... zilele in care societatea iti urla’n cap ca tre sa te bucuri cu cineva sunt mai multe, incat devin ditamai perioada.

Acu’ totusi sunt nedumerit. Tipele astea cand dau clic pe poza mea oare se uita la mine sau la sor’mea... ca e si ea acolo...

Dar dincolo de nedumerire apare un element tulburator de’a dreptu’! Avalansa de 40! Adicatelea de fomei la patru’j’da ani. Sincer, asta ma lasa fara cuvinte.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

spui, semnezi.