..............
Iar fata aceea, iata,
Se uita la mine cu sufletul...
Nu, draga, nu te deranja sa ma iubesti.
O cafea neagra voi servi, totusi
Din mana ta.
Imi place ca tu stii s-o faci
Amara.
(Marin Sorescu)
..............

luni, 27 octombrie 2008

De luni


Am aflat ca nemernicii de nesimtiti de imbecili de la peugeot eurial otopeni mi’au schimbat discurile de frana ca sa faca ei burta mare... ‘tu’le ficatii si soarele si luna...

Inca nu ne’am louat salar’ pa luna asta ca sefa contabila nu a trimis neste date de facturare catre un cineva. Si lantu’ slabiciunilor... eu nu bani de la firma care imi toaca minim zece ore pe zi. Drept care am supravietuit cu banii facuti pe langa. Alte doo firmulite la care facem mentenanta IT (adica de regula numai patronii lor au probleme cu orice, angajatii abia aud de ei din an in pasti) si niste texte. Si astora de la firma mea cu soarele si luna.

In ultimile 4 zile am primit de la tagged cca 15 mailuri ca cineva a dat click pa mine. Soarele si Lona!

Daca te mananca in fund si n’ai probleme cu matreata, ia’ti un sampon de 350 de mii de la badishap (cred). Antimatreata. Samponul. Tu insa vei descoperi o noua grija: parul ti se ingrasa intr’un ritm demn de guinness book. Soarele si Luna! (I’au tinut cununa...)

La facultate ar trebui sa ma agit sa caut un profesor... (pentru o licenta...) – ceva filme science-fiction de proasta calitate. Nu stim unde, nu stim cand... stil inconfundabil snspa - facultate de (pseudo)comunicare. Soarele si Luna!

Dvd-romul de acasa s’a bulit. In stil fatal. LG-parca... dupa numa’ vreo 2-3 anisori de futilizare, model care la vremea aia era tare laudat. Numa’ Luna. Dar nu mai am sloturi sata pe placa de baza, iar dvd-roame pe pata... mai rar si ineficient de multi bani. Si Soarele acu’!

Si o ureche ma doare.

Si ne vom fuzionandu’ne cu o echipa in care accentu’ ie pus pe programare. Ori noi suntem invers. Canci limbaje. Dar ei vor veni de pe o pozitie de superioritate. Si noi din spate.

Astenii de toamna. Probabil. O lipsa de chef de... las’ ca ma duc acas si ma apuc de scris. Si am gasit un programel de sah fooarte dragut. Cred ca a trecut ziua lu’ tata si nu i’am zis ni’ca. Ba daca fac un calcul chiar cred ca ne’am certat in dimineata aia. Sau urmatoarea.

Undeva, ceva, e putred in danemarca. Ca de la cap se’mpute.

Un comentariu:

  1. ehee..nu ma porni pe mine cu snspa-ul...inca nu ne-am primit diplomele..si deja au trecut fro 2 generatii de licentiati :))

    RăspundețiȘtergere

spui, semnezi.