..............
Iar fata aceea, iata,
Se uita la mine cu sufletul...
Nu, draga, nu te deranja sa ma iubesti.
O cafea neagra voi servi, totusi
Din mana ta.
Imi place ca tu stii s-o faci
Amara.
(Marin Sorescu)
..............

miercuri, 10 februarie 2010

miracole IT

o
Va jur, it’ul este o zona a miracolelor. Si nu ma refer la miracolele celor mai noi descoperiri pe culmile tehnologiilor multilateral dezvoltate.
Ci la miracole evidente (adica : evident ca’i miracol, d'oh !) de genul :

NU-MI FUNCTIONEAZA E-MAIL-UL!
ROG SUNATI DACA AVETI CEVA VESTI PT MINE!
Ioan

...veti intelege ca este vorba despre un miracol cand adevar marturisesc voua, mesajul este trimis chiar de pe contul de e-mail al semnatarului ! (nume de altfel predestinat pentru chestii d'astea)

De altfel, este a doua avertizare a sa, la o distanta de cateva ore. Sunt convins ca ai mei colegi care au preluat incidentul... ori nu l’au crezut din prima, ori... inca aprind lumanari la vii si la morti de’a valma, in traire puternic-euforica aflandu'se inca de la vizionarea primului miracol !

Nota : pentru cei cu pregatire tehnica precizez ca respectivul utilizator nu are acces la contul de e-mail prin alte metode tehnice (gen webmail), deci ramane exclusiv marturisirea miracolului !

de altfel, dupa cum se poate observa, omu' cere vesti! deci cre'ca stie el despre vestea cea buna care va sa vina. este un adevarat pregatitor al timpurilor. este un mesia!
o

2 comentarii:

  1. da daca ii mergea doar intern? si el avea de trimis mail la gagica-sa pe yahoo care oricum e filtrat?:)

    RăspundețiȘtergere
  2. nope. si tu os laic nu incerca sa blasfemiezi miracolele, sa aduci mundanul in neexplicat.
    iahu nu mai ie filtrat de cativa ani, am sters cu manutele'astea doua regula cu pricina de pe serverul de mail, iar daca erau diferente interior / exterior ar fi spus omu'. ca omu'ie cu gura curata! si spune adevaru'! si daca a marturisit ca nu'i merge meilu'... pai.. nu'i merge mailu'! ca ajung mesaje dinspre el... ie mirical! :D

    RăspundețiȘtergere

spui, semnezi.