..............
Iar fata aceea, iata,
Se uita la mine cu sufletul...
Nu, draga, nu te deranja sa ma iubesti.
O cafea neagra voi servi, totusi
Din mana ta.
Imi place ca tu stii s-o faci
Amara.
(Marin Sorescu)
..............

marți, 2 martie 2010

Boul

.
Un bou. A inceput sa posteze comentarii pe’aici.
Initial am crezut ca este unul din cretinii de la bikexcs. Cu care m’am mai intretinut din cauza bicicletei proaste pe care mi’au vandut’o si a serviciilor sub orice critica pe care le ofera.

Numai ca ulterior am descoperit ca zice ceva de skiuri si alte dude. Ca m’as fi dat la nevasta’sa cand eram pe skiuri.
Nu numai ca este al dracu’ de greu de facut asa ceva. Nici nu reusesc sa’mi imaginez cum poti, in asemenea viteza, sa’ti trimiti ocheade si alte biletele de amor cu persoane pe care nici nu apuci sa le vezi bine.
Insa mai mult de atat, ultima data in aproape zece ani cand am fost la ski... am fost cu cativa colegi de birou. N’a fost picior de femeie prin preajma.
Deci un tampit gelos, a carui femeie umbla creanga, a ajuns aiurea la mine pe blog.

Doar daca... nevasta lui nu cumva ie barbat, si crede ca daca i'am dat buna ziua inseamna ceva! (la cat de bou e, imi dau seama ca e posibil sa creada ca sexul cu o femeie inseamna sa se puna cu spatele la ceea ce crede el ca inseamna femeie si... sa astepte sa il doara)
Ceea ce, de altfel, vad ca face si aici!

Imbecilul a si nimerit o perioada excelenta, in care sunt cu capsa pusa si as capaci pe oricare se uita prea urat la mine. Cum a mai patit'o unu' prin Giurgiu, cu cativa ani in urma. Iar ghinionul lui maxim este ca nu mai umblu beat. Ceea ce inseamna ca si nimeresc mai bine acum!
.

7 comentarii:

  1. bai ratatu-le tu ameninti pe toti dar cred ca nu ai dat un pumn in viata ta daca tot vrei sa caftesti pe cineva de ce nu te duci sa-i caftesti pe aia de la bikexcs care zici tu ca te-au tepui?
    esti un kkcios

    RăspundețiȘtergere
  2. pentru ca spre deosebire de manelisti agramati ca tine, nu ies pe strada cu gandul acu' il voi pocni pe ala.
    asta nu inseamna ca la un moment dat nu ajung si la concluzia asta. doar ca eu pot sa fac rationamentele necesare si sa iau decizia asta in cateva secunde. n'am nevoie de ore intregi acasa ca sa ma hotarasc pentru asta... firesc, spre deosebire de cei asemeni tie.

    in plus, reclama negativa la greu le strica mai mult decat cativa pumni in piuitoare de la un client nemultumit. (asta nu este pentru tine, stiu, tu nu intelegi chestii atat de complexe, ci este explicatie pentru ei - stiu ca mai intra pe aici)

    RăspundețiȘtergere
  3. =)) fenomenal, la asta nu ma gandisem: dupa ce am pus raspunsul meu, mi'a venit obisnuitul mail cu titlul "Comentariu nou pentru Boul". asta efectiv m'a trecut in dispozitia amuzat!

    RăspundețiȘtergere
  4. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  5. un bou a luat'o razna. firesc, pe aratura, ca se simte ca acasa.

    RăspundețiȘtergere
  6. Omu', vin in Bucuresti in wkd, ai sanga in tine vino sa te vad, daca nu esti ala care-l acuz imi cer scuze si bam impreuna o bere, daca esti vreau sa te vad cum pocnesti. Milogule...
    Cesesti mila de la toti, maturizeaza-te.
    P.S. Sunt Andu, de aia am si semnat ca sa vezi ca nu ma ascund de un ratat, biet poet in mizeria viselor de preamarire.
    Da-mi un semn si sambata ne vedem. Vine si cu Andreea ca sa-ti spuna personal ce patetic ai foct cand insistai cu vrajeli de licean.

    RăspundețiȘtergere
  7. nu cunosc andu (decat coleg de birou). andreea a lu' andu, nici atat. trimite'mi o poza pe adresa de mail de sus si'ti spun daca ma inseala memoria.

    RăspundețiȘtergere

spui, semnezi.