.
Cel mai bun sandwich ever!Paine
Mustar dijon pe toata suprafata, in strat foarte subtire – cel mai subtire posibil.
Maioneza, pe toata suprafata, strat moderat.
Carne la mijloc(snitel de preferinta).
Praf de usturoi doar pe carne – praful de la kami, pentru ca are aroma mai mult de parmezan decat de usturoi!
Si un mot de gem de mure, de la raureni, firesc. Izolat, undeva in mijloc, ca sa mareasca la un moment dat intriga, mai mult decat credeai ca se poate, tocmai cand incepeai sa intelegi, sa te obisnuiesti cu simfonia de maioneza, hrean, mustar, usturoi si celelalte.
Am pus cap la cap prima data treaba asta acum cateva zile. Azi am recidivat. Si cand ma ospatez cu inventia asta gem mai liber decat atunci cand fac sex!
ps. iar azi am pus si o felie de cascaval, insa este degeaba, nu se simte. numarul maxim de gusturi care pot fi identificate a fost atins, cred.
.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
spui, semnezi.