..............
Iar fata aceea, iata,
Se uita la mine cu sufletul...
Nu, draga, nu te deranja sa ma iubesti.
O cafea neagra voi servi, totusi
Din mana ta.
Imi place ca tu stii s-o faci
Amara.
(Marin Sorescu)
..............

joi, 3 iulie 2008

softuri cu pareri

ascult muzica cu itunes. imi place mult playerul asta.
si l-am setat sa puna muzica random, dar more likely, ca sa nu ma trezesc ca-mi agita ritmuri diferite in timpanul meu atat de sensibil (vai) la cacofonii.
si ce parere are el (itunes) azi ca suna more likely? pai, in ordine: nina simone, ramstein, nina simone, bonnie taylor, megadeth si tot asa, similar, mai departe. as vrea sa'l intreb unde i se pare lui ca madame simone si madame taylor canta likely cu ramstein si megadeth... dar stau totusi calm, sperand sa nu ma trezesc cu exemple si mai convingatoare.

3 comentarii:

  1. Ah...potrivirile astea Random...Am facut o data prostia sa listez in player tot ce aveam luat pe stick de-acas' sa mai bazaie in urechi la serviciu (uitand ca am luat de prin mai multe fisiere specializate dar cam in graba). Si uite-asa, random adica alandala total, m-am trezit dupa Brimful of Asha cu Fuga Walkiriilor ... Efectul a fost mai intens decat la cel mai de groaza film de groaza vazut...

    RăspundețiȘtergere
  2. hihi... am incercat combinatia! e excelenta. dupa lalaiala vesela din brimful intra la fix gravitatea amenintatoare a lui wagner.

    RăspundețiȘtergere
  3. Trebuia sa incerci, nu? Hahahahaha..era sa cad de pe scaun cand am citit...

    RăspundețiȘtergere

spui, semnezi.