..............
Iar fata aceea, iata,
Se uita la mine cu sufletul...
Nu, draga, nu te deranja sa ma iubesti.
O cafea neagra voi servi, totusi
Din mana ta.
Imi place ca tu stii s-o faci
Amara.
(Marin Sorescu)
..............

miercuri, 3 iunie 2009

Interesanta zi

1.

Ajung acasa. De la munca venit. Caut cheile... probabil le’am uitat la birou. Noroc ca am cu totul accidental cheile de la masina cu mine. Masina, poc, inapoi otopeni, poc, cheile erau pe birou. Ura.

2.

Benzin pe terminate. Poc la benzinarie, plinul. Poc surpriza. Portofelul cu bani multi trebuia alimentat. De dimineata fusese un milion juma’ in el. Acum mai erau doar cinci sute... si ceva marunt. Prea putin pentru benzenul pe care’l introdusesem in rezervor... Poc card. Ura.

3.

Poc “cardul a dat eroare, sa mai incercati inca odata va rog”... in timp ce eu ma gandeam ca luna asta poate i’a venit sorocul cu expirarea, asa ca putem incerca la nesfarsit... si ma uitam calm la pustiul care incerca inca o data... ma gandeam atat de linistit ca nu are ce sa’mi faca... trebuie sa ma lase sa plec sub cuvant ca’i aduc banii intr’o juma de ora. Pana mea, avea numarul de la masina... daca nu veneam cu banii putea reclama ca am plecat fara sa platesc. Si uitasem ca tin 150 de euroi in portofel asa, pentru evenimente.

Interesant... cardul a mers a doua oara. Nu intelegeam de ce, vroiam sa’i spun ca e o eroare, chiar verificasem si pe el scrie ca expira luna asta... Fara “ura” de data asta... cine stie ce mai apare!

ps. Astia cu muzichia lor din 20 de melodii cautate am gasit doar vreo cinci... m’au dezamagit. Auzi, sa n’aiba ei american dreams a lui bregovic, ceva therion, stumme vorte / lacrimosa, nina simone si alte cateva...? (adica unele apar in lista dar dau cu virgula). Ruşin, monşer, ruşin!

2 comentarii:

  1. Deci............si ieri a fost un fel de marti?
    O fi cazul sa faci ceva sa-ti schimbi karma?
    Desi, on a second thought, se putea totusi si mai rau!

    RăspundețiȘtergere
  2. pai asta mi'era si ideea pe undeva... lucrurile mergeau din poc in poc... iar eu eram atat de calm de parca nu eram io in mijlocul lor... ba chiar ma amuzam ca se intamplau si se rezolvau asa, degeaba... ca sa vezi... mi's un shaolin grasshopper, i guess...!

    RăspundețiȘtergere

spui, semnezi.