..............
Iar fata aceea, iata,
Se uita la mine cu sufletul...
Nu, draga, nu te deranja sa ma iubesti.
O cafea neagra voi servi, totusi
Din mana ta.
Imi place ca tu stii s-o faci
Amara.
(Marin Sorescu)
..............

vineri, 19 iunie 2009

mess'ul de vineri

am observat ca 67% din persoanele de sex feminin care populeaza activ in acest moment lista mea de mess si au postate poze in care apar chiar ele... ei bine... apar cu capul in jos!

o fi vre'un semn?!

6 comentarii:

  1. buna, io_liviuro. intrucat ma simt una dintre persoanele de sex feminin care populeaza activ lista ta de mess si care apare in poza cu capul putin in jos... vin si te-ntreb: despre ce semn ar putea fi vorba???

    RăspundețiȘtergere
  2. buna... tu! asta ar fi fost a doua intrebare! daca este vorba de un semn, ce naiba semn ar fi asta?! fiind vorba de un semn, firesc, este necesara implicarea semioticii la cel mai inalt nivel, fiindca asa, ca un mirean ce ma aflu... sa ma bata alizeu' daca inteleg! deja iti spun ca empatia nu a folosit de nici o culoare ca metoda de cautare a adevarului...
    si fix in momentul asta ma loveste prima varianta. exista o asemanare cu pozitia care o bantuie pe mary jane in spiderman... deci ar fi o pozitie care declara: na pupa'ma sa vad daca tu esti ala! :))

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu altecva te-as (si m-as ) intreba (iti dai seama deci ca ma cam doare la basca de semiotica :)) ). Eu oi avea oare poza la avatar? Asa de des intru de pe meebo incat sa dea naiba daca imi amintesc :))
    Acuma.... daca am poza....se cheama ca as avea si o explicatie pentru ameteala mare de zilele astea. Dar daca nu am ....

    RăspundețiȘtergere
  4. tie ce sa'ti spun...? LA MULTI ANI! :P

    RăspundețiȘtergere
  5. Aha! Fix la timp te-ai "scos" :))
    Ca ma gandeam ca .... Si nu intelegeam de ce nu ... dar acum m-am lamurit ca totusi ...

    Multumesc ! :D

    RăspundețiȘtergere

spui, semnezi.