..............
Iar fata aceea, iata,
Se uita la mine cu sufletul...
Nu, draga, nu te deranja sa ma iubesti.
O cafea neagra voi servi, totusi
Din mana ta.
Imi place ca tu stii s-o faci
Amara.
(Marin Sorescu)
..............

marți, 16 iunie 2009

Vine furtuna. Cred.




Incep sa ma sufoc. Nu ma mai multumeste asta, nu ma mai multumeste aia. Deschid blogurile, nimic nou. Ma uit il monitor, am nevoie de ceva aparte, vreau aer. Sa respir ceva idei interesante, aerisite, suave ori forte, elegante...

...si nimic.

Am cateva carti neterminate. Un jung, un turc (ala cu nobelul)... si nu mai stiu ce. Turcul este prea plin de cuvinte, iar de jung chiar nu am chef.

Eliade imi dadea uneori ceea ce vreau acum. Dar nici timp nici chef nu am acum sa caut prin biblioteca... samd.

Si vreau ceva nou, ceva viu.

Ca simt ca ma sufoc.

Vine furtuna.

14 comentarii:

  1. concediile ajung sa aiba efect contrar (contrar calmarii). imi dau timp sa realizez cat de mult imi lipsesc oamenii care sa aiba ceva de spus.

    RăspundețiȘtergere
  2. Vai de mine! Suferi de spleen?

    Eu cand ma aflu in pase din astea ma intreb daca nu cumva sunt eu cea care nu vede CEVA-ul. Daca nu sunt eu cea care nu vede padurea din cauza copacilor. De foarte multe ori am avut "bucuria" sa constat ca eram eu Canuta om sucit, si orice mi s-ar fi dat nu era destul de bun.

    Dar na, asta era cazul meu. Cum e la tine... tu stii. Daca vine furtuna, inchide geamurile. safe, but...

    RăspundețiȘtergere
  3. m'am tratat cu ceva ted... si fu bine. cum botezati voi nevoia asta de ceva inteligent don'shoara studinte?

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu stiu la care "voi" te referi. Eu insami sunt la plural, data fiind zodia. Confuzia este, iata, posibila si justificata.

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu mai vezi frumosul ala caruia ii duci dorul pt ca stai prea mult in spatele monitorului. Recomand: plimbari in real world, somn, carti, filme, cafele afara, socializari. Functioneaza.

    RăspundețiȘtergere
  6. afara'i mistretul... e frumos, e palpitant, insa nu dureaza mult. si e plin de servitori carora iti vine sa le spui "...taaaci...!".
    in fine, nu's o fiinta prea sociala. uneori chiar deloc sociabila. urasc sa capat imagine de gigi contra dar la mine, cel putin pana acum nu a functionat.

    RăspundețiȘtergere
  7. Pai n-am zis sa socializezi in aglomeratie, ci asa... mai cu prieteni. Si astia-s greu de gasit, stiu.
    Oricum, virtualul n-a salvat pe nimeni, asa ca...

    RăspundețiȘtergere
  8. acel greu de gasit in cazul meu este un eufemism.
    cunosc o gramada de oameni, mi se pare imposibil sa ma plimb prin bucuresti in zone aglomerate 4 ore fara sa intalnesc pe cineva... dar oameni cu care sa stau la o discutie... si sa imi si placa... pe termen lung... au fost cativa, si au disparut.

    RăspundețiȘtergere
  9. Cre'ca stiu ce vrei sa spui.
    Eu as avea treaba, dar mi-e lene si SOMN, asa ca bantui pe aici si dau sfaturi inutile.

    RăspundețiȘtergere
  10. eu am pus capul pe birou putin ca ma lovise si pe mine somnul... cat despre sfaturi... nu prea accept. asa, din principiu.

    RăspundețiȘtergere
  11. ahhh! cat am vanat mistretul asta printre post-uri, ca isi ia play automat! si nu stiam de unde vine. Te asigur insa ca sa vezi filmuletul despre cum sunt fetele cu "Mistretul..." peste e o experienta interesanta . :)

    RăspundețiȘtergere
  12. hohoho! insa acea poezie nu porneste decat cand peste ea... cand o afisezi pe ecran... si este chiar departe de bideoclipu' cu fetele... chiar tre' sa ai unstil de a rasfoi destul de complicat ca sa reusesti ce ai reusit tu... :D, oricum, felicitari! :))

    RăspundețiȘtergere
  13. erata. acum am aflat... sunt reactii diferite cu Internet Explorer fata de Mozilla (eu folosesc mozilla), si da, pornesc toate alea in IE deodat'... :D

    RăspundețiȘtergere

spui, semnezi.