..............
Iar fata aceea, iata,
Se uita la mine cu sufletul...
Nu, draga, nu te deranja sa ma iubesti.
O cafea neagra voi servi, totusi
Din mana ta.
Imi place ca tu stii s-o faci
Amara.
(Marin Sorescu)
..............

joi, 14 ianuarie 2010

Vive la diacritica!

o
Pai pen’ca mi s’or lungitara toate cele asteptand sa mai apara ceva scris pe cele cateva bloguri pe care le urmarindu’le... na ca am mai gasit unu’! (http://diacritica.wordpress.com/)
Ha ! ce’mi place... !
o

5 comentarii:

  1. Ai dat peste cineva foarte pornit impotriva masculilor,hihi. I know her.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ooo, da, să ne trăiască generalizările din categoria "moldovenii e naşpa"!

    De unde-ţi rezultă ţie, richard, c-aş fi foarte pornită împotriva masculilor, tuturor şi la grămadă? :) În caz că ne-am întâlnit personal şi ţi-am dat două palme (chestie pe care nu-mi aduc aminte s-o fi făcut în ultimii 30 de ani), ai putea spune, cel mult, că-s pornită împotriva ta. Asta, evident, dacă vrei să argumentezi logic. Că poate nu vrei. Sau nu ştii.

    Iar în ce priveşte blogul, acolo îs pornită numai împotriva prostiei cu panaş, a incoerenţei, a gramaticii stâlcite - indiferent de sexul preopinentului. Dacă ţi-oi fi dat vreo replică acidă, e pentru unul dintre motivele de mai sus, nu pentru că eşti mascul. (Ceea ce, până la proba contrarie e viu, nici nu prea pot şti. :) )

    De asemenea, tot pentru eleganţa discursului, opiniile de genul ăsta despre mine mi le poţi spune direct, pe blogul meu, dacă tot ştii de unde să mă iei. Altminteri se cheamă bârfă pe la colţurile netului.

    Auguri!

    RăspundețiȘtergere
  3. poi.
    1. richie... dupa umila'mi parere... asta fu' receptionata fix in plex!

    2. moldovenii IE naspa! :P

    3. diacritica.. am vazut si io ca are o atitudine fata de barbati... uh! adicatelea il blagosloveste pe blog pe ala care dupa ce s'o frecat de fundu'i... o si ciupit'o de aceeasi zona... la despartire. hm, deloc intelegatoare cu nevoile noastre, ale barbatilor virili! :D

    RăspundețiȘtergere
  4. I-am ridicat o minge la fileu, dar nu supar eu din asta. Si nu voi fi ever.

    RăspundețiȘtergere
  5. Ce naiba, am fost beat inainte, lol.

    RăspundețiȘtergere

spui, semnezi.