..............
Iar fata aceea, iata,
Se uita la mine cu sufletul...
Nu, draga, nu te deranja sa ma iubesti.
O cafea neagra voi servi, totusi
Din mana ta.
Imi place ca tu stii s-o faci
Amara.
(Marin Sorescu)
..............

miercuri, 6 ianuarie 2010

Dilema

o
Daca ti’e somn de iti sar ochii si te asezi la biroul unui coleg si dormi putin acolo... se considera ca se doarme la el la birou ? Se trece somnul respectiv in contul lui ?

Nu de alta, dar din depersonalizarea asta s'a produs si urmatorul fenomen: intrebarea cine doarme? s'a transformat in intrebarea unde se doarme?...
o

8 comentarii:

  1. In mod absolut indubitabil se considera ca tu NU DORMI LA BIROU! Intrucat:
    1. cand vii la serviciu (sau "birou") vii la biroul tau;
    2. acum, cu somnul , nu esti la biroul tau;
    3. rezulta ca tu nu dormi la serviciu.

    Le voila pe el, silogismu' care este.

    Cat despre coleg si contul lui..... zau, tre' sa lasam oamenilor intimitate! Sa se descurce, e biroul lui!

    RăspundețiȘtergere
  2. pai da... ca am doi colegi care si'au depus ieri demisia... deci daca dorm la unul din acele birouri nimeni nu pateste nimic... posesorii acelor birouri oricum sunt in preaviz... uin-uin situeisan

    RăspundețiȘtergere
  3. Bun. Uin-uin situeisan-urile sunt rare, si ca atare (m-a invatat pe mine cineva :P ) valoroase. Asa ca eu cred ca trebuie valorificata aceasta stare de fapt. Care stare? Pai starea cu capul pe birou. Al cui? Al colegului in preaviz. Biroul, nu capul. Capul sa fie al celui care uins-uins. Deci capul e in functie de situatie.

    RăspundețiȘtergere
  4. ok, tu spui de cap. noi in birou tocmai trecusem de la exit-interviu la grasi, de la grasi la sanatate, de la sanatate la organe, de la organe la organ, de la organ la calitatile acestuia.

    evident, eu condusesem discutia.

    discutie care pe masura ce evolua cuprindea cat mai multi participanti.

    cred ca am o influenta negativa asupra celor din jur... :D

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu sunt o persoana mai degraba pozitiva, si se mai si nimereste ca majoritatea lucrurilor care vin din partea mea sa fie pozitive (pentru ca sunt ...... minunata, na, ce sa fac ...). De aici rezulta ca si discutia este tot pozitiva.

    De unde rezulta ca influenta ta este , multumita mie ...

    A, si ....constatare. E foarte interesant felul in care o discutie pornita de la somn a ajuns la calitatile organului. Iata cum se demonstreaza legatura intre cele doua.

    RăspundețiȘtergere
  6. In ultimele zile il citeam pe Cartarescu dar mi-am dat seama ca esti mult mai interesant ,asa ca ieri ti-am rasfoit blogul si-ti pot spune ca m-am delectat.La naiba cu Cartarescu,mai bine mai trec pe-aici... La multi ani Castleless, imi beau cafeaua citind gandurile tale si rad de multe ori.Pentru starea de bine pe care mi-o creezi si deliciile furnizate mintii mele ma inclin in fata creierasului ala de sub parul blond si recunosc ca esti printre putinii barbati care ma fascineaza.Asta e ! O zi buna si ai grija de matisorul ala frumos!

    RăspundețiȘtergere
  7. saru'mana! la multi ani si dumneavoastra! multamesc pentru aprecieri, dar... come on... cartarescu este... cartarescu. nu stiu exact ce aveai tu in mana, dar orbitor... sau aripa stanga... nu compar banguielile mele cu acele carti!

    RăspundețiȘtergere
  8. Orbitor imi place,citeam Jurnal!

    RăspundețiȘtergere

spui, semnezi.