..............
Iar fata aceea, iata,
Se uita la mine cu sufletul...
Nu, draga, nu te deranja sa ma iubesti.
O cafea neagra voi servi, totusi
Din mana ta.
Imi place ca tu stii s-o faci
Amara.
(Marin Sorescu)
..............

miercuri, 15 iulie 2009

Soferi idioti?


Saptamana asta am fost cu masina in fiecare zi la birou. Luni a fost uimitor, fantastic si superb la un loc. Marti… aglomerat. Dar azi… infernal. De ce? Dilema totala. Mai ceva decat necunoscuta x din sistemul de patru ecuatii cu cinci necunoscute de gradul doi.

Pot spune ca era coada de la statuia aviatorilor, urmand televiziune, arc de triumf, casa scanteii, miorita, baneasa. La casa scanteii vazand cum arata bulevardul spre miorita am tras de volan in intersectie. Si am ocolit prin spatele casei, sa ies pe jandarmeriei in dn la loc.pa jandarmeriei… iar coada bara la bara. Si stai, si freaca ambreajul, si stai.

Tare curios eram sa aflu ce se intampla... in fata. Dupa cateva milenii si’un secol, ajung in dn. Aici… aproape pustiu! WTF!?

O colega a venit pe latura cealalta. Dinspre mobexpert. Dupa ce a ocolit centrul bucurestiului prin polona – floresca. Cand s’a apropiat de baneasaa, la fel. Stationare bara la bara. Bine ca macar nu ne iau astia si taxa de parcare, la cat stam pe in trafic! Si ea dupa ce a ajuns in dn… pustiu. A intrat pe dn, lejer cu 60-70… nu venea nimeni dupa ea! Ce naiba faceau aia in intersectie? Teoretic si cel mai adesea chiar si practic, la baneasa se sta pentru intrarea pe dn… nu pentru ca sa te gandesti ce naiba cauti la birou si sa te intorci pe alta parte.

Singura explicatie rationala… soferi idioti. Incapabili de a trece pritnr’o intersectie. Si la baneasa si la jandarmeriei.

Dar asa multi, asa brusc si deodat’?

Am ratat noi vreo explozie solara care a prajit neuronu’ in masa?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

spui, semnezi.