..............
Iar fata aceea, iata,
Se uita la mine cu sufletul...
Nu, draga, nu te deranja sa ma iubesti.
O cafea neagra voi servi, totusi
Din mana ta.
Imi place ca tu stii s-o faci
Amara.
(Marin Sorescu)
..............

luni, 24 august 2009

La vida loca

Golgota omului de rand in romanica... autoritatile!

Cunosc o fata.

Se afla in urmatoarea situatie:
Datorita nesimtirii, incompetentei, tampeniei si toate celelalte epitete din aceasta zona pe care nu le gasesc acum... apartinand toate unei angajate ITM (inspectorat teritorial de munca) amica mea nu poate sa se angajeze maine! Adica gaseste post de munca... i se cere cartea de munca la angajare... si nu o poate duce pentru ca madam imbecila BAIU OFELIA din data de 8 iulie 2009 nu ii rezolva inchiderea cartii de munca. Si o plimba asa... ca la noi! Azi, colac peste pupaza ii spune: “Auzi, nu mai stii de unde am scos data trecuta cartea ta de munca?... Stii ce... nu o gasesc acum... mai vino altadata!

Am trimis la ITM urmatoarea sesizare:
In data de 08.07 a.c. am depus la ITM actele necesare pentru inscrierea in cartea de munca a incheierii activitatii la SC General Matrix SRL. Angajata dvs Baiu Ofelia ma plimba pe drumuri de peste o luna de zile pentru aceasta operatie. Astazi m'a intrebat pe mine de unde a scos ea cartea mea de munca data trecuta... si mi'a spus ca nu o gaseste... sa revin altadata!!! La usa mai era inca o persoana care se plangea ca este in aceeasi situatie cu mine. Va rog sa ma ajutati pentru recuperarea cartii de munca. Eu maine trebuia sa ma angajez, insa nu o pot face datorita angajatei dvs!!! Daca este nevoie va rog sa imi spuneti cum o pot actiona in instanta. Va multumesc anticipat.

Nah... acum asteptam raspuns de la autoritatile romano-europene...
Cred ca merita si ea un neon... desi as incerca cu duzina...

6 comentarii:

  1. Fa naibii o plingere inregistrata, te duci la director, fa taraboi. Aia au numai vineri zi de arhiva. Tara de cacat.

    RăspundețiȘtergere
  2. uite, aici am o diferenta. pe care o consider majora. NU este tara de cacat... ci CONDUCERE / ADMINISTRATIE de cacat...

    RăspundețiȘtergere
  3. Si aia din admin s-au nascut in alta tara? i-am importat? Sint rodul educatiei si mentalitatii ACESTEI tari.Imi mentin parerea.

    RăspundețiȘtergere
  4. aia sunt gunoaiele care se ridica la suprafata... intr'un sistem care nu ne apartine.. ci l'am importat ca sa fim in rand cu lumea... (de sute de ani importam sisteme care nu sunt naturale acestui popor)

    RăspundețiȘtergere
  5. Si care ar fi sistemul natural acestui popor? Insasi notiunea de popor este contestabila, cel putin in Europa.

    RăspundețiȘtergere
  6. vezi "nunta muta". scoate comunistii din ecuatie. asta ar fi un exemplu simplu.
    blaga nu am senzatia ca a reusit sa spuna prea multe lucruri notabile (desi acum vad uimit ca imi trec prin minte destule), insa ideea sufletului unui popor... o consider demna de luat in seama. indiferent de ce mananca astia cu uniformizarea lor actuala. si oricum, cel putin ultima data cand am verificat, ideea de popor, sau de natiune nici nu se dorea atacata in europa, ci ideea de organizare administrativa. se spunea ca tocmai diversitatea, specificul local trebuie pastrate. bine, asta era publicity, in realitate prin intermediul mass-media se impune o uniformizare tampa...

    RăspundețiȘtergere

spui, semnezi.