..............
Iar fata aceea, iata,
Se uita la mine cu sufletul...
Nu, draga, nu te deranja sa ma iubesti.
O cafea neagra voi servi, totusi
Din mana ta.
Imi place ca tu stii s-o faci
Amara.
(Marin Sorescu)
..............

vineri, 14 august 2009

sa faci poc!


Daca mai prind picior de tantar ca ma musca de glezna declar jihad, cruciada si jocurile olimpice deschise!
Teroristii naibii platiti de bush…
Acum un an-doi aveau alte tactici. Vara asta au o noua formare: atac exclusiv la glezne. Ai naibii psihologi au descoperit ca gleznele sunt atat de departe de maini incat sunt greu scarpinabile. Trebuie sa’ti inconvoi tot corpul ca sa ajungi acolo intr’o pozitie penibila. Si in plus, fiind zona osoasa, eficienta scarpinatului e redusa, suprafata de frecat fiind dificil de acoperit, nici macar gillette mach 3 neputand face vreo branza p’acolo.

Intr’o zi o sa’mi pocneasca dracu’ neuronu’. Voi exploda cu totul. In ultima saptamana am avut doua sau trei altercatii cu necunoscuti pe strada. Pornite de la faptul ca nu mai acceptam sa inghit nesimtirea mocirloasa a celor multi.
In mod cinic, de fiecare data au existat spectatori care erau de partea mea. In mod cinic, erau oameni ok. In mod cinic, de fiecare data, au ramas pasivi, doar mi’au spus postcoitum, pe un ton prietenesc “lasa, nu te mai certa cu toti tampitii”. Am si eu o imbecila de curiozitate: de unde ‘zda ma’sii atata vaselina pentru tot neamu’ asta? De ce le place sa fie calariti animalic in halul asta? De unde cretina asta de atitudine: lasa’i in pace…? In pana mea, i’am lasat atat de in pace incat ne’au inghitit si acum ne scuipa cum si cand vor ei! Lasatul in pace nu a functionat in folosul nostru, ci in folosul lor. E atat de greu de inteles lucrul asta?

Daca nu schimbam rapid modul de comportament, daca nu renuntam rapid la lipsa de reactie, dinozaurii vor rade de noi: "Ha, noi macar am lasat o mare dilema in istorie, multi isi freaca neuronii sa afle de ce am disparut... pe cand voi ati disparut ca fraierii, degeaba!"
...
M’am saturat sa traiesc pentru mine… de fapt, mi s’a parut totdeauna de un egoism gretos conceptia traiesc pentru mine, in ultimul timp uitandu’ma in jur pur si simplu nu am mai gasit pentru cine…, m’am saturat!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

spui, semnezi.